Casa Cook El Gouna

På Casa Cook El Gouna blandes moderne design med arabisk arkitektur. Hotellet er perfekt for par eller venner, der gerne vil nyde trendige loungeområder, privat sandstrand og et poolområde med udsigt over Det Røde Hav - et af verdens bedste snorkel- og dykkersteder. Hotellets restaurant fokuserer på det lokale køkken med lokaldyrkede råvarer og lækre retter. Værelserne kan bookes med privat eller delt pool.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser på øverste etage for 1-2 personer. Deluxe-værelser med delt pool for 2 personer. 3-værelses villa Premium for 3-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nybyggede Casa Cook El Gouna her en perfekt beliggenhed blandt palmer, høje sanddyner og El Gounas laguner. Atmosfæren og arkitekturen i jordnære, varme farver byder på et afslappende ophold. Hotellet egner sig til par, venner og familier med ældre børn, da hotellet kun er for gæster over 12 år.

Hotellet ligger lige ved en klar blå lagune med en privat, lavvandet strand med udsigt over Det Røde Hav. Ved poolområdet er der komfortable solstole og parasoller. Ved siden af ligger Beach Club poolbar, som også er åben om aftenen og restauranten Kitchen Club serverer varierende retter med fokus på det lokale køkken og lokaldyrkede råvarer.

Det moderne fitnessrum tilbydes gratis, og her kan du deltage i forskellige træningspas, såsom yoga. Ved stranden er der et kitesurfingcenter, hvor du også kan leje udstyr eller tage lektioner i SUP og windsurfing (mod betaling). Cykler kan også lejes på hotellet.

Casa Cook El Gouna ligger et par kilometer fra El Gounas Marina, og her finder du et godt udvalg af små butikker, barer og restauranter.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Hvis du køber halvpension over jul og nytår, indgår også jule- og nytårsmiddag.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder