Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,5 ud af 10 baseret på 96 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,5 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,1 / 10
Service
 
7,3 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Det lå tæt på vandet
-
Lidt mere moderne værelser. Trænger til istandsættelse

Bekræftet køb : 2020-02-07


5 ud af 10

+
Dejlig beliggenhed. Hotellets have går direkte over i strand
-
Renovering af hotellets værelser, som dog allerede er påbegyndt ūüĎŹ

Bekræftet køb : 2020-02-07


5 ud af 10

+
Vejret
-
Servicen, deres tjenere var meget sexistiske og der var mange sælgere ved stranden som hver dag forsøgte at sælge ting og ture. De samme kom igen hverdag selvom man dagen før havde takket nej, blev de ved!

Bekræftet køb : 2020-01-31


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-01-31


8 ud af 10

+
At det ligger så tæt på stranden. Personalet er meget venligt.
-
Maden smager af for lidt. Hele tiden måtte vi drysse salt på. Ligeledes er det meget uhygiejnisk med fugle der flyver rund ved maden. Desuden bør der står stander med HÅNDSPRIT ved maden.

Bekræftet køb : 2020-01-31


6 ud af 10

+
God service, da vi ankom og fik et værelse med dårlig udsigt og larmende ventilation gik der ikke længe før vi fik et nyt værelse hvor alt var som det skulle være
-
På trods af flere henvendelser fra os og andre gæster blev der ikke gjort noget ved 5 fugle der opholdte sig inde i restauranten. De fløj ned i buffeten og spiste af maden, ikke særlig hygiejnisk.

Bekræftet køb : 2020-01-24


9 ud af 10

+
Mad, placering
-

Bekræftet køb : 2020-01-24


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Fødevarehygiejne

Bekræftet køb : 2020-01-24


4 ud af 10

+
Stranden
-
Deres mad deres internet deres håndtering af glas aldrig nok af dem

Bekræftet køb : 2020-01-19


3 ud af 10

+
Strand og fitness, samt damen der laver brød og den buttede kok med hue
-
Personalet var sexistisk og på ingen måde serviceorienteret. Flertallet af det mandelige personale komplimenteret konstant min kæreste på en vulgær og yderst upassende måde. Uanset hvilken dør man træder ind af, eller hvilken sten man vender, forsøger personalet af sælge en noget. Hotellet lyver om sine faciliteter på hjemmesiden. bl.a. var der ingen snackbar på stranden/poolen eller opvarmet pool. Hotellet er alene pga. personalet på ingen måde værd at anbefale overfor nogen andre end mandschauvinister.

Bekræftet køb : 2020-01-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

423 bedømmelser
Meget godt
 
200
Godt
 
98
Middel
 
63
Mindre godt
 
22
Dårligt
 
40

5 nyeste bedømmelser

04-11-2019

af Y9948CCchristinag

Ren afslapning

Min kammeret og jeg bor på hotellet nu. Personalet er meget smilene og hjælpsomme. Utrolig god service!!. Der er små ting som kan forbedres, men kan se de er igang med, at renovere rundt omkring til det bedre. Værelserne er acceptable og store, men der er lyt. Vi kan høre, når naboerne går på toilettet og vandet i bader er kold ( de laver det idag ) Dørene trængere til, at blive smurt og til nye låse, men det fungere og er hvad man kan forvente af 3 stjernet hotel. Maden er rigtig god om morgenen, mens middag ofte er rester med lidt nyt. Hver aften består af et nyt tema. F.eks. italiensk, indisk mad. Dette er ganske udmærket. Hvis der er noget, som kan forbedres, tager de imod kontruktiv kritik med et smil ‚ėļ Alt i alt nyder vi ferien i fulde drag. Dog er aftenerne lidt lange efter solnedgang, men tror det er godt i højsæsonen, når deres diskotek åbner ‚ėļ De spiller de samme 10 kærligheds sange dagen lang ved poolen, hvilket er lidt træls i længden. Det tager ca. 40 min til hurgada med taxa. Der er lidt butikker på og omkring hotellet, men man skal forberede sig på, at tiden skal bruges på hotellet under opholdet. Vi er faldet i snak med mange hernede pg hygger os den vej rundt. Vi skal på bådtur imorgen med snorkling, fiskning og se delfiner osv. De arrangere andre ture nede på stranden, hvor der går sælgere rundt. De er søde og ikke for nærgående ! Priserne er fair! Jeg vil gerne anbefale sham resort, hvis ikke man ønsker det pulserne byliv. De får 4 stjerner herfra pga. Faciliteter: stort fitness rum, billiard, stort pool område og lækker strand med bar. Vigtigst af alt den gode service ūüĎć

 
17-09-2021

af Marine544

My experience

The resort is very nice as buildings and decoration and location, and its beach is very clean and nice. The only problem I have faced is with the house keeping staff, and someone called Mr. Talaat. We lost our phone from the room. And when we checked out Mr. Talaat said that was something was missing from the room( our mobile I guessūü§Ē) we didn't ask for the lost mobile because we left Safaga at the same day and there wasn't a way to go back. Please Mr. Talaat before you accuse someone check your cameras.

 
09-09-2021

af Karam_86kba Qena Governorate, Egypten

Very bad hotel

it's a very very bad hotel Food isn't well no towels at beach and pool Aqua so small Staff members are not cooperative don't go It's a miserable Holliday So bad services I don't recommend it for any other peoples

 
02-09-2021

af lisabJ5804IF

My holiday

It was good holiday here in shams safaga really it was perfect hotel the Animationvery good and the Restaurant good the food so tasty and my room always clean and the Swimmingpool always clean really it will not be last time here ūüėė

 
31-08-2021

af 2Daja

Perfect hotelūüėć

really this hotel very good for everything for relaxing and you will have fun also with the animation team and the food here very good and so tasyt and my room was amazing with perfect view thanks for this holidayūü•įūüėĆ