USA

Der kræves ikke visum til USA for danske statsborgeres turistophold under 90 dage, medmindre man tidligere er blevet nægtet visum til USA eller er straffet. I så fald skal man tage kontakt til ambassaden. Børn (også spædbørn) skal have eget pas for at kunne rejse ind i USA.

Information om indrejse til USA (visa waiver program):
Før afrejse til USA, og senest 72 timer før afgang, skal man godkendes for indrejse i USA. Det er den rejsendes eget ansvar at gå ind og udfylde ansøgningen. Dette koster p.t. 14 USD pr. pers. og skal gøres senest 72 timer før flyafgang fra Danmark, og du kan gøre det her » 

Ovenstående gælder også for rejser som inkluderer et flyskifte i USA, på vej til et tredje land.

De 14 USD skal betales online med Mastercard, Visa eller American Express.

Se venligst US Ambassade for yderligere information »

Husk gyldigt pas på rejsen. Vi anbefaler, at passet er gyldigt 6 måneder efter hjemkomst.

Alle ikke-danske statsborgere samt personer, der ikke har fast bopæl i Danmark, skal henvende sig personligt på ambassaden.