Udflugter

På de fleste rejsemål tilbydes et varieret udflugtsprogram. Du finder udvalget under hvert rejsemål - i fanen øverst til højre.

Udflugtsprogrammet arrangeres af vores lokale samarbejdspartnere på rejsemålene. Udflugterne, som er nævnt på apollorejser.dk, kan i løbet af sæsonen blive ændret, udgå eller helt blive erstattet af en anden tur - både på grund af lokale forhold og den generelle efterspørgsel og tilmelding.

På nogle rejsemål, i visse perioder, f.eks. i storbyer og under lavsæsonen gennemføres udflugterne med engelsktalende lokalguide. Udflugter uden guide forekommer også. Husk, at drikkepenge er meget udbredt i udlandet. Det er derfor meget skikkeligt at give drikkepenge til f.eks. buschaufføren ved udflugter og rundrejser.

Nogle udflugter tilbydes med engelsktalende guide, ligesom det sker, at visse ture/dele af ture, gennemføres af autoriserede lokalguider pga. særlige nationale bestemmelser. Dette får du oplyst på rejsemålet, ligesom tilmelding og betaling også skal ske på rejsemålet.

Forudbestil udvalgte udflugter
Du behøver ikke altid vente, til du ankommer på rejsemålet for at booke dine udflugter. Vær sikker på at komme med på udflugten ved at booke direkte i bookingsystemet, når du booker din rejse eller efterfølgende via Din rejse » her på apollorejser.dk. Du kan også bestille udflugter via vores app, som vi anbefaler, du downloader inden afrejse.

Læs mere om forudbestilling af dine udflugter her ».