Indkvartering

Kun de rejsende, som har bestilt indkvartering på værelset/i lejligheden, har lov til at bo der. Selvom der er ekstra plads i rummet, må den rejsende ikke selv indkvartere en person her.

Hvis man rejser til et muslimsk land og rejser sammen med en muslimsk partner, skal man være opmærksom på, at det pågældende lands lov oftest ikke tillader, at man bor og sover sammen, før man er gift. Man skal derfor medbringe vielsesattest. Denne skal være oversat til engelsk, og oversættelsen skal være stemplet af enten den danske ambassade eller det pågældende lands ambassade.

På mange hoteller er det ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer, som er købt uden for hotelområdet. Hvis der er minibar på værelset/i lejligheden, kan man i udgangspunkt ikke benytte denne som køleskab til egne mad- og drikkevarer. Ligeledes er der mange steder regler for, hvornår der skal være ro på området, og der kan være særlige bestemmelser vedrørende besøg af gæster, som ikke bor på hotellet.

Vær opmærksom på, at udformning og værelsesdisposition kan variere kraftigt mellem de forskellige rejsemål. Både totalarealet og planløsningen kan variere værelserne/lejlighederne imellem på ét og samme hotel.
På storbyhoteller er det almindeligt forekommende at vinduerne på værelset ikke kan åbnes.

Vær opmærksom på, at sengenes madrasser ofte vil være hårdere, end vi er vant til i Skandinavien. På de mindre hoteller kan sengene ofte være kortere, end vi er vant til i Skandinavien.

Vær opmærksom på, at hotellerne kan have andre værelsestyper, end vi tilbyder. Bemærk også, at det samme værelse kan kaldes én ting på vores hjemmeside og noget andet på hotellets hjemmeside.

Bemærk: Billederne på vores hjemmeside er i visse tilfælde taget med et vidvinkelobjektiv, og det betyder, at hoteller, pools og værelser kan syne større, end de er. Nogle hoteller har flere bygninger end dem, man kan se på billederne. Tænk på, at hotellerne har værelser, der vender i andre retninger end vist på billederne. En bestemt udsigt (f.eks. hav- eller pooludsigt) er kun garanteret, hvis det fremgår under "Værelsestype" på bookingbekræftelsen.