Kun fly

Kun fly

Apollo tilbyder mange valgmuligheder og forskellige rejselængder.

Kun fly

Vi tilbyder både enkelt og tur/retur flybilletter til næsten alle vores destinationer.

Fly inkl. 1 nat på hotel (Startpakke). 
Fly inkl. 1 nat på hotel indebærer (tur/retur eller enkelt rejse) samt overnatning på hotel den første nat. Vi tilbyder uspecificeret indkvartering med privat bad/toilet. Hotellet tildeles ved ankomst på destinationen og det vides ikke hjemmefra, hvilket hotel man bliver tildelt.

Læs mere om rejser med uspecificeret indkvartering her »

Kun fly til Goa

For dig som kun har booket fly til Goa (afrejse fra Kastrup med Qatar Airways) indgår der en overnatning første nat. Bemærk at udcheckning er kl. 12.00 samme døgn, uanset ankomsttidspunktet.

Flersengsværelser:

Denne type af rejse inkluderer delt indkvartering i et rum med 6-8 senge, dvs. absolut enkleste indkvarteringsform. Kvinder og mænd bliver indkvarteret separat og man kan komme til at dele rum med rejsende, der ikke rejser med Apollo. Bad og toilet er på gangen, og deles mellem flere rum.

Specielle betingelser

Supersaver
Til tider ligger der billigere flybilletter oppe til salg, som kaldes for Supersavers. Det er ikke på alle afgange de findes, men hvis der findes nogle kan de findes under den specifikke destination man søger efter. Ved køb af Supersaver billetter, fås ingen tilbagebetaling ved afbestilling eller ombooking. I øvrigt gælder almene rejsebetingelser.

Generel information:

Glem ikke, at du skal kontakte Apollo  destinationen 24 timer før hjemrejsen for at bekræfte flyvetiderDu skal være i lufthavnen mindst 2 timer før afgang. Vær dog opmærksom på, at seneste mødetid kan være 3-4 timer før afgang i visse lufthavne. Forhør dig hos vores rejseledere.
Transfer indgår ikke i køb af kun flybilletter. Bemærk også, at du ikke kan bestille transfer internettet, ved booking af fly alene. Transfer kan købes til de fleste af vores destinationer. Der vil dog være bestemte afsætningssteder på destinationerne, hvis man kun har købt flybillet. Transferbussen kører ikke rundt og sætter gæster af andre steder. Hvis du kun har bestilt fly og ønsker at booke transfer, bedes du kontakte os 70 13 33 00.