Transfer på rejsemålet


Transport

For at give dig større valgfrihed er transport mellem lufthavn og hotel ikke inkluderet i rejsens pris. Skal Apollo arrangere din transport, kan dette bestilles mod tillæg.
Transporten sker som regel med bus eller taxa, nogle steder med båd, og der vil normalt ikke følge en rejseleder med på transporten.
Ændringer i den planlagte transport kan ske med kort varsel afhængigt af omstændigheder, som Apollo ikke har indflydelse på. Dette kan f.eks. være vejrforhold, lokale helligdage, ændrede åbningstider m.v, og ændringer kan resultere i tidligere afgang, ventetid og i nogen tilfælde overnatninger.


Hvordan bestilles transport

Du har mulighed for at bestille transport online eller på telefonen hos en af vores sælgere. Bestiller du online skal transport bestilles i bookingbilledets trin 5, og her oplyses prisen på transporten, som er forskellig fra rejsemål til rejsemål. Har du bestilt transport, vil det fremgå på Min Rejse.


Transporttider

Under de enkelte rejsemål kan du læse om hvordan transporten foregår, og se den estimerede transporttid fra lufthavn til destinationen/hotel. De bus- og/eller bådtransporttider, vi opgiver, er effektive transporttider. Du skal dermed forvente at der kan blive brugt længere tid end den estimerede transporttid til at køre rundt mellem hotellerne. Der kan forekomme ventetid ved hotellet, lufthavnen eller f.eks. havneområde i forbindelse med ankomst og afrejse.

I forbindelse med hjemrejsen bliver du hentet på hotellet eller på et angivet opsamlingssted. Hjemrejsetiderne oplyses af rejselederne på rejsemålet på SMS. Trafiksituationen kan gøre, at afhentningen kan foregå op til 15 minutter før eller efter det oplyste tidspunkt. Du bedes derfor stå klar senest 15 minutter før afhentningstidspunktet.


Transport til børn

Børn mellem 2-11 år betaler halv pris i forhold til voksenpris for transporten.


Transport af sportsudstyr på Fuerteventura

Der kommer et tillæg for specialbagage som f.eks. cykel, surfudstyr og golftaske. Du kan forudbestille plads i transferbussen (tur/ retur) for specialbagage for 250 kr. eller betale 35 euro ved ankomst. (Gælder på Fuerteventura).


Transport af specielbagage/udstyr

OBS! Transport af specialbagage/udstyr såsom kørestole, rollatorer, klapvogne, barnevogne, sportsudstyr etc. på rejsemålet er afhængig af, om der er plads i bussen fra lufthavnen til hotellet og retur.
Hvis ikke der er plads i bussen, er transportomkostningerne for denne del af bagagen for egen regning.


Kombinationsrejser

Hvis du rejser på en kombinationsrejse er transporten fra lufthavn til hotel og retur, samt transporten mellem de enkelte rejsemål, inkluderet i rejsens pris. Transporten vil ikke fremgå separat af "min rejse".
På nogle rejsemål og ved kombinationsrejser foregår transport mellem de forskellige byer med offentlige transportmidler, og ventetid kan derfor opstå.

Ved kombinationsrejser kan det ske, at man ved skift mellem opholdsstederne skal følges med nyankomne gæster. Dette betyder, at man følger med i lufthavnen med hjemrejsende gæster, og derefter kører med de nyankomne gæster til rejsemålet, hvilket kan indebære nogen ventetid i lufthavnen.