Ønsker om placering m.v.

Du er velkommen til at give os specielle ønsker som f.eks. placering på hotellet. Disse ønsker lader vi gå videre til hoteller, men vi kan af gode grunde ikke garantere, at ønskerne kan opfyldes, da det ikke er os, der bestemmer den endelige placering. For din egen skyld er det en god idé, at dit ønske er noteret på bookingbekræftelsen og billetten. Det er gratis at få påført et ønske.
Husk at særaftaler kun er gældende, hvis de bliver skrevet på bookingbekræftelsen/billetten ved tilkendegivelse af, at der er tale om et løfte.
Et ønske om en bestemt udsigt kan ikke opfyldes, hvis denne udsigt normalt kan tilkøbes ved bestilling af rejsen. Skriver vi i en værelsesbeskrivelse f.eks. : ”Balkon, nogle med hel eller delvis havudsigt”, så vil der være tillæg for både delvis havudsigt og for havudsigt. Disse udsigter kan derfor ikke ønskes. Kun ledige værelsestyper og udsigter vises i bookingbilledet.  

Såfremt at man har specielle ønsker om, hvor man vil sidde på flyet, så kan man på de fleste flyselskabers hjemmeside forudbestille sæder. Flyselskaberne prøver naturligvis altid at placere familier ved siden af hinanden, men det er ikke altid, der er praktisk muligt, så hvis man vil være sikker på at få pladser ved siden af hinanden – eller hvis man har andre ønsker til, hvor man gerne vil sidde på flyet – så er det vigtigt, at man forudbestiller disse pladser. Det kan gøre på vores hjemmeside under Flyselskaber / det aktuelle flyselskab / Seating.