Small Planet Airlines (S5)

Small Planet Airlines blev grundlagt i 2009 og er en af de mest voksende private charterselskaber i Europa. Small Planet Airlines benytter 22 Airbus fly, og opgraderede i 2016 med helt nye Recaro-sæder og moderne LED-belysning.

Alle flyvninger er kontantfrie, du kan derfor kun bruge kreditkort til betaling om bord.

Hjemmeside

Besøg flyselskabets egen hjemmeside: Small Planet Airlines

Bagageregler

Indchecket bagage må veje 20 kg.
5 kg håndbagage med maks. mål på 56 x 45 x 25 cm.
Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg indchecket bagage og kan få en sammenklappelig klapvogn med uden ekstra omkostninger.
Vær opmærksom på at hvis børn over 2 år medbringer en sammenklappelig klapvogn, så skal den indgå i den samlede bagagevægt på ialt 20 kg.
Det er desværre ikke tilladt at medbringe babylifte eller babystole om bord på flyet.
 

Hvis du har bestilt kun flyrejsen, koster bagage på flyet 295 kr. for et stk. indchecket bagage for både ud- og hjemrejsen. Ved kun bagage på udrejsen eller hjemrejsen så koster bagage 195 kr.

Overvægt og specialbagage kan bookes og betales i forvejen her.

Mad ombord

Kan bestilles i forbindelse med bookingen eller via min booking.
Specialmad: Ønsker du specialmad, skal dette bookes senest 5 arbejdsdage inden afrejse  Specialmad bookes via min booking.
Af hygiejneårsager og med hensyn til allergiske passagerer, er det som udgangspunkt kun tilladt at indtage mad og drikkevarer, som serveres af kabinepersonalet. 

Taxfree

Forudbestil taxfree til Small Planet i Airshoppen. Taxfree-butikken åbner 35 dage inden afrejse og lukker 5 dage inden ud- og hjemrejse. Der er ingen taxfree til salg ombord.

Forudbestilling af sæde

Bestem selv hvor du vil sidde ombord på flyet. Her kan du forudbestille sæde ombord på Small Planet Airlines.

Specielle behov

Kontakt Apollo hvis du har brug for assistance i lufthavnene for at komme om bord på og af flyet

Gravid:  hvis du er gravid i uge 28 eller senere på rejsen med Small Planet Airlines kræves der en lægeerklæring. Erklæringen skal være på engelsk og skal laves i ugen op til afrejsen, således at den dækker både udrejsen og hjemrejsen. Lægeerklæring må ikke være dateret, så den er ældre end 14 dage og dermed ikke dækker hjemrejsen.

Hvis lægeerklæringen ikke dækker hjemrejsen, så betyder det at den gravide på rejsemålet,  skal til en læge for at få en ny lægeerklæring, der så gælder for flyvningen hjem Klik her for mere info.

Check-in

Check-in er kun muligt i lufthavnen.
I Kastrup Lufthavn forgår indcheckningen i terminal 2. Klik her for mere information »