Salg om bord/Taxfree

De fleste charterflyselskaber, som Apollo samarbejder med, har et bredt sortiment til gode og konkurrencedygtige priser. Men bemærk, at sortimentet om bord er begrænset, og der findes risiko for, at varerne er udsolgt.

For at få del af det fulde sortiment skal du lave en forudbestilling. De fleste af de flyselskaber, som har forudbestilling, sender katalog og bestillingsliste ca. 3 uger før afrejse. Hvis du vil forudbestille varer, kan du faxe bestillingslisten til flyselskabet eller du kan bestille online på flyselskabets hjemmeside. Du kan også aflevere din bestillingsliste til hjemturen om bord på flyet under udrejsen. 

På rejser inden for EU er det ikke muligt at købe alkohol og tobak ombord, men man kan forudbestille alkohol (ikke tobak). Apollo er ikke ansvarlig for salg af toldfrie varer og andet salg ombord på flyet, og heller ikke de forudbestillinger, som foretages. Dette er en aftale mellem dig og flyselskabet.
Kontrollér dine varer, inden du bryder plomberingen, og gør opmærksom på, hvis noget ikke er korrekt. Ved fejl, som opdages senere, henviser vi direkte til flyselskabet.

Hvis du har bestilt taxfree varer og du annullerer eller ændrer din rejse, så skal du selv tage kontakt til det respektive flyselskab for at få refunderet eventuelt betalte penge for dine taxfree varer.

Læs mere om Apollos flyselskaber her »
Læs mere om taxfree her »