Klimakompensation

Apollo er glade for at kunne tilbyde dig mulighed for at gøre din ferie lidt mere grøn. Gennem et samarbejde med organisationen GreenSeat kan du nu enkelt kompensere for den belastning på miljøet, som flyrejsen forårsager.

GreenSeat er en globalt aktiv organisation, som hjælper flypassagerer med at kompensere for de drivhusgasser, din flyrejse er skyld i. Dette sker via investeringer i miljøprojekter; dels plantning af træer og dels satsning på nye energikilder. GreenSeat anvender UNESP´s kalkuleringsmodel for beregning af udslip, og skovene garanteres i 99 år. Organisationen har eksisteret siden 2001.

For at kompensere for udslip på din rejse kan du klikke på linket, som fører dig til GreenSeats hjemmeside. Her indtaster du, hvilken rejse du skal på samt dine personlige oplysninger. Du betaler med Visa eller Mastercard. Som bevis på din kompensation får du efterfølgende et certifikat, som GreenSeat sender til dig.

Du kan vælge mellem to niveauer af kompensation. Enten kompenserer du for udslip af CO2 (kuldioxid) alene, eller også kan du kompensere for alle skadelige udslip. Omkostningen afhænger af hvor langt, du rejser. For en rejse fra København til Kreta, tur/retur, koster det ca. 80 DKK pr. person at kompensere for CO2- udslippet.

Apollo arbejder også aktivt på andre måder. Vi sørger så vidt for, at vores flyvninger er direkte fra a til b og altid den korteste vej, hvilket er brændstofbesparende.

Arbejdet mod at mindske rejsens påvirkning på miljøet er et langsigtet arbejde med mange små skridt. Vi har planer om at tage flere, og vi håber også, at du er klar til at tage et skridt i den rigtige retning.