Lost and found

Har du glemt noget på rejsemålet? Vi hjælper gerne med at eftersøge glemte effekter på hotellet, i transferbussen eller på en af de udflugter, du har deltaget i med Apollo. Vi har en administrativ afgift på kr. 350 pr. eftersøgning.

Send en mail til lostandfound@apollorejser.dk med information om dit bookingnummer, hvad der er glemt og hvis det er på et hotel, evt. hvilket værelsesnummer.

Oplysningerne bliver modtaget i vores Lost & Found afdeling. Afgiften betales på bankkonto: SEB. Reg: 5295 kontonummer 0010007399 skriv "Lost & Found" og angiv navn samt bookingnummer. Indbetalingen skal være os i hænde, inden eftersøgningen påbegyndes.
Såfremt at prisen for hjemsendelse af de glemte genstande overstiger gebyret på kr. 350,-, vil merudgiften blive opkrævet.

Hjemsendelse af glemte genstande sendes hjem på eget ansvar.
På grund af nyere og strikte toldregler, kan det desværre være umuligt at få sendt elektroniske genstande indeholdende batteri og/eller simkort (mobiltelefon, iPad, tablets, laptop og lign.) hjem.
Det samme gælder værdigenstande (f.eks. smykker) eller kontanter/betalingsmidler.

Vi kontakter dig så snart, vi har fået svar fra rejsemålet. Det kan tage op til 2 uger, inden du hører fra os. Eftersøgning af bortglemte effekter kan ske højst 2 uger efter hjemkomst.

OBS! Apollo tager intet ansvar for glemte effekter, og vi kan ikke garantere, at det du har glemt på rejsemålet, bliver fundet. Ejendele som pas, kørekort og betalingskort hjemsendes af sikkerhedsmæssige årsager ikke. Vi anbefaler, at du får den slags effekter spærret af udsteder med det samme.
Afgiften tilbagebetales ikke, uanset om effekterne bliver fundet eller ej.

Hvis genstanden er glemt om bord på et fly, så skal afrejselufthavn kontaktes.