Rejseledernes tips — Rejseguider

Vi ved du glæder dig til rejsen, så derfor kan du allerede nu læse meget mere om rejsemålet her. Husk at hente Rejseledernes Tips til din mobil eller print dokumentet inden du rejser – så har du alle nyttige tips lige ved hånden på ferien! 

Vores rejseledere har gennem årene fundet sine egne specielle favoritsteder, som de meget gerne vil dele med dig. Nogle er dejlige strande, som er et besøg værd eller seværdigheder, som du bare ikke må gå glip af! Men også ukendte perler - f.eks. en charmerende familierestaurant, en skjult badebugt, som er svær at finde, men let at elske. Vi har samlet alle tips i en rejseguide.

Download din rejseguide nu, som er fyldt med tips og anbefalinger fra Apollos rejseleder, så bliver din rejse med Apollo endnu mere speciel!

Her finder du links til online-versioner.

Albanien
» Saranda

Bulgarien
» Burgaskysten

Cuba
» Cuba

Cypern
» Cypern

Den Dominikanske Republik
» Den Dominikanske Republik

De Forenede Arabiske Emirater
» Dubai, Ras Al Khaimah. Fujairah Beach, Abu Dhabi, Ajman, Sharjah

Egypten
» El Gouna, Sahl Hasheesh og Hurghada

 

Grækenland
» Karpathos
» Kefalonia
» Korfu
» Kos, Kalymnos, Leros
» Kreta (Vest)
» Kreta (Øst)
» Kykladerne (Naxos, Santorini)
» Lefkas, Parga og Sivota
» Rethymnon
» Rhodos
» Samos
» Skiathos, Skopelos
» Zakynthos

Indien
» Goa

 

Montenegro
» Montenegro

Kroatien
» Kroatien

Portugal
» Madeira

 

 

Spanien
» Mallorca
»
Fuerteventura
» Gran Canaria
» Tenerife
» Lanzarote

Thailand
» Bangkok, Koh Chang, Hua Hin
» Krabiprovinsen og Koh Lanta
» Phuket, Khao Lak, Koh Kho Khao, Koh Samui

Tyrkiet
» Sydtyrkiet

Vietnam
» Vietnam

Hvad koster det?

Vores rejseguider er gratis. Trafikomkostninger for at downloade kan variere alt afhængigt af dit abonnement. Kontakt din udbyder, hvis du er i tvivl om, hvad der gælder for dit abonnement.
Når din rejseguide er downloadet og installeret på din mobiltelefon, er der ingen gebyrer. Du kan således bruge den så meget, som du ønsker, både i Danmark og i udlandet uden ekstra gebyrer.
Vi anbefaler, at du downloader før afgang for at undgå roamingtakster (dataomkostninger).

Hvis du bruger iPhone

På grund af tekniske begrænsninger, er det ikke i øjeblikket muligt at installere vores rejseguider som en traditionel app på iPhone. I stedet skal du bruge iPhone til at bruge en web version af rejseguiden, og den ser ud ligesom en almindelig app.

Første gang du åbner din rejseguide, viser den hele guiden til brugeren og gemmes i browserens cache. Det betyder, at næste gang du vil åbne indholdet, er alt gemt, og der skal ikke hentes nye data. Med andre ord, kan du læse vejledningen, selvom du er i udlandet, og har deaktiveret den såkaldte data roaming.

Hvis du vil være helt sikker på, at indholdet er gemt i din browser, skal du gå til Systemindstillinger og aktivere flyfunktionen/flyprofilen. Du kan nu åbne "appen" og alt er blevet gemt korrekt.

Hjælp til app-installation

For spørgsmål vedrørende installation af programmer og kommentarer, bedes du kontakte webmaster@apollo.se.
Hvis du har kommentarer til indhold, kan du skrive til salg@apollorejser.dk

For at kunne læse rejsemålsguiderne på din computer er du nødt til at have Adobe Reader. Måske har du det allerede installeret på din computer, og hvis ikke, kan du hente det gratis ned her.