Res med Apollo

Der er flere gode grunde til at rejse med Apollo

Trygt, enkelt og fleksibelt. Det er kun få af mange gode grunde til at planlægge din sommer med Apollo. Men der er mange flere grunde til at booke sommerens bedste uger hos os på Apollo. Hos os finder du nyheder, ægthed, aktiviteter, sport og meget mere!


Hvad tiltrækker dig?

Ægte og lokalt

Vi har med mange års erfaring lært at finde de perler og unikke steder, hvor tiden nærmest har stået stille, hvor det ægte og genuine stadig lever i aller højeste grad. Findes der noget bedre end familieejede restauranter, charmerende hoteller og pittoreske byer?

Læs mere

Endelig masser af gode nyheder!

Efter det forgangne år har alle sandsynligvis brug for en ny start. Derfor er vi meget glade for at kunne præsentere en række nyheder for det kommende år. Planlæg nu, og vær den første til at prøve noget nyt til sommer!

Læs mere om vores nyheder

Afslappende dage og hård træning

Vi har Nordens største udvalg af træningsrejser for både motionister og eliteudøvere. Uanset hvor på skalaen du befinder dig, kan du selvfølgelig finde din rejse hos os. Desuden er vi stolte partnere for den Svenske Olympiske Komité.

Læs mere om vores træningsrejser

Udsigt og udsøgt på Apollo Mondo

Når du vælger Apollo Mondo, vælger du ikke at overlade noget til tilfældighederne. Alle hoteller er nøje udvalgt for at give dig en ferieoplevelse ud over det sædvanlige. Vælg det hotel, der passer dig bedst, og nyd blandt andet en smuk udsigt og udsøgt mad.

Læs mere om vores Apollo Mondo-hoteller

Ferie i Danmark

De fleste forbinder os mest med middelhavsvarme og svømmeture i havet. Med god grund. Men vi har faktisk et godt udvalg af destinationer, hoteller og oplevelser også her hjemme i Norden. Oplev noget tæt på sammen med os, fra nord til syd, hele året rundt.

Læs mere om ferie i Danmark