Derfor er Apollo det trygge valg og ikke bare et rejseselskab i mængden

At rejse skal være sjovt, enkelt, spontant og sikkert. Men med 2020 i bakspejlet kan tingene føles lidt mere komplicerede, og det kan sandsynligvis være på sin plads med lidt dybere ræsonnement, ud over smukke billeder og lokkende beskrivelser. Især hvis du tøver med at booke en rejse eller vælge mellem Apollo og en anden rejsearrangør.

Lad os forklare hvorfor.

Vi følger altid love og anbefalinger
Først og fremmest følger vi altid Pakkerejseloven, Udenrigsministeriets anbefalinger og rejsegarantifondens beslutninger til punkt og prikke. Det blev bevist på vores kunders bankkonti, da mange rejser skulle annulleres sidste år. Vi betalte kontant tilbage - ikke i form af gavekort eller "point" - så hurtigt det var praktisk muligt, og det agter vi at fortsætte med.

Vi har solide ejere
At vi kan gøre det, er takket være vores meget solide ejere: REWE Group. De er en af ​​Tysklands største fødevarevirksomheder og er økonomisk meget stabile, hvilket betyder, at vi hos Apollo altid kan holde, hvad vi lover. REWE Group er desuden ikke børsnoteret, hvilket betyder, at de ikke påvirkes så meget af markedssvingninger og krav, men kan arbejde langsigtet i alle dele af virksomheden. Dette gør dem til en særdeles velegnet ejer af et rejseselskab i den skiftende verden, vi lever i i dag.

Vi har 35 års erfaring inden for rejser og et stort netværk på vores destinationer
Når du har booket din rejse, pakket din kuffert, fløjet nogle timer, stået af flyet og blevet mødt af den vidunderlige bølge af varme på din destination - er der også nogle ting, der kan føles trygt at vide. Med næsten 35 års rejseerfaring har vi skabt et stort og dybt netværk på alle vores destinationer. Det består ikke kun af lokale rejseagenter, hoteller, restauranter og partnere, men også af myndigheder, sundhedsbureauer, politi og andre vigtige samfundsfunktioner. Derfor modtager vi altid tidlige og nøjagtige oplysninger om hændelser, der kan påvirke din rejse og dit ophold. Oplysninger, som vi altid gør vores ypperste for at agere på og formidle videre til dig. Det faktum, at vi har personale, der taler et eller flere nordiske sprog på destinationen 24/7, betyder, at du altid kan blive opdateret og få hjælp, når du har brug for det.

Vi kan handle hurtigt og justere efter behov
Hvis det er nødvendigt, at din flyrute skal ændres eller din rejse aflyses, kan vi også gøre det med kort varsel. Dette er takket være vores eget flyselskab Novair, der flyver med nye brændstofeffektive Airbus Neo 321-maskiner. Da pandemien pludseligt kom bag på os, var Novair en af de virksomheder, som Udenrigsministeriet hyrede til at flyve strandede gæster hjem, der rejste med andre selskaber. Vores lange erfaring og vores klare processer for hvordan, vi skal handle hurtigt i nye situationer betyder, at vi kan agere hurtigt og justere, når det er nødvendigt. Det giver os forudsætningerne og troen på os selv til at fortsætte med at arrangere sikre rejser og også præsentere en masse nyheder for sommeren 2021. Men frem for alt, gør alt, hvad du læser ovenfor, at du kan føle dig tryg ved at rejse med os, også i fremtiden.

Du kan med tryghed planlægge og booke din ferie sammen med os hos Apollo, det trygge valg.

Vi ses til sommer!

Venlige hilsner
Leif Vase Larsen