Äkta Grekland

Oplev det ægte og lokale med Apollo

Hos Apollo vi efter mange års erfaring lært at sætte stor pris på det lokale og det ægte på vores destinationer. Findes der noget bedre end familiedrevne taverner, charmerende hoteller, hyggelige byer og gæstfrie lokale, der mere end glade for at invitere dig til at tilbringe eftermiddagen på den lokale café? Alt pakket ind i varme solstråler og et roligt tempo.

Her har vi samlet vores guldklumper - hoteller og destinationer med det lille ekstra!


Vores tips

Grækenland er fuld af lokale, charmerende byer, hvor livet går sin stille gang, havet er klart og blåt, hvor olivenerne er nyplukkede 
og strandene uendeligt lange.

Limnos

I Limnos oplever du grækernes hverdag blandt hyggelige familiedrevne taverner, små butikker, hyggelige havnepromenader og gæstfrie beboere.

Læs mere og book

Parga

Parga er en utrolig hyggelig og charmerende lille by med dejlige strande, romantiske restauranter, og byen er et perfekt udgangspunkt for mange spændende udflugter. 

Læs mere og book

Lesvos

Øen er kendt for sin ouzo og olivenolie, men også for sin mangfoldige natur med fine sandstrande, fyrreskove og olivenlunde.

Læs mere og book

Apollo Mondo Local

Tilfredse gæster, hoteller i mindre skala og en fornemmelse for det ægte. Her lever du nær det lokale liv og mærker både dufte og smage fra destinationen, hvor du befinder dig.

 
apollo mondo local
Bacoli
• Beliggende i udkanten af Parga

Bacoli

apollo mondo local
Armeno Beach
• Bedste strandbeliggenhed

Armeno Beach

apollo mondo local
Ideal Beach
• Ligger lige ved stranden

Ideal Beach

apollo mondo local
Mega Ammos
• Nær stranden

Mega Ammos


Charmerende hoteller

Her har vi udvalgt guldklumperne til dig - et mindre hotel med loyale gæster og en varm og personlig atmosfære.

 

Tips & Inspiration

 

Find din græske ø

Grækenland er og bliver et af danskernes favoritrejsemål, men med utallige øer at vælge mellem, kan det være vanskeligt at vide, hvor man skal tage hen.

Læs vores blogindlæg

Vores Mondo koncept – hoteller man elsker!

Vi stiller høje krav til vores Apollo Mondo hoteller. Hotellerne ligger smukt, oftest på eller nær stranden, altid med mulighed for at mikse pool og strand, og de har alle noget helt unikt for sig.

Læs mere her