Rejser til Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah:

  • • De smukkeste strande
  • • Afslappende ferie
  • • Gode udflugtsmuligheder

Lokal Service

På rejsemål med Local Service repræsenteres Apollo af vores lokale engelsktalende samarbejdspartner. Du kan også kontakte os døgnet rundt via telefon, sms og mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale.

Flyv med prisbelønnede Emirates. God benplads, god mad og masser af underholdning!

I Ras al Khaimah, De Forenede Arabiske Emiraters nordligste emirat, kan du se frem til en alsidig ferie med hvide sandstrande, krystalklart vand og adrenalinfyldte oplevelser.

Hotel tilbud i emiraterne

Book nu og få 1.000,- i rabat pr. person når du booker et af vores to favorithoteller, Al Raha Beach eller Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa. Gælder for rejser med afrejse i perioden 15/10-14/4 2023. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser og gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Gælder for nye bookinger der bookes i perioden 13/7-31/8 2022.Fakta om Ras Al Khaimah

Tidsforskel

Dansk tid +2 timer (ved dansk sommertid) og +3 (ved dansk vintertid).

Restauranter

Bemærk at alkohol er meget dyrt.

Transfer

Fra lufthavnen i Dubai til hotellerne i Ras al Khaimah tager det ca. 1,5-2 timer. Tiden afhænger af trafiksituationen og en ventetid på 15-45 minutter kan forekomme, inden bussen ankommer. Under nytår (31/12-1/1) kan transfer tage ekstra tid pga . diverse events. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Ras Al Khaimah har fantastiske strande med krystalklart vand. Der er meget plads på strandene.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 22°c
feb 23°c
mar 26°c
apr 30°c
maj 35°c
jun 37°c
jul 38°c
aug 38°c
sep 36°c
okt 33°c
nov 29°c
dec 24°c
8,4 ud af 10 Ras Al Khaimah
Vores gæsters vurdering, Baseret på 349 anmeldelser

My Emirates pass - sommer 2022

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. maj til 30. september 2022. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Andre rejsemål De Forenede Arabiske Emirater

Dubai

Velkommen til Dubai, Mellemøstens svar på Miami – en metropol der opfylder alle dine drømme! I Dubai kan du spille golf om morgenen, bade i 25 graders varmt vand om dagen og afslutte med lidt skiløb om aftenen. Dubai passer til alle: børnefamilier, ferie med vennen/veninden, singler, par, luksuselskere og rejsende på budget. Her venter vidunderlige strande og aktiviteter i en uendelighed! Og prikken over i’et – når du rejser til Dubai tager flyveturen kun ca. 6 timer.

Ajman

Oplev Dubais ukendte lillebror Ajman – De Forenede Arabiske Emiraters allermindste emirat. Der er kun en kort køretur i bil til den sprudlende storby Dubai, men der venter en helt anden atmosfære i Ajman med et roligere tempo. Her kan du bo i luksus midt på den lange, hvide sandstrand på et femstjernet spahotel.

Abu Dhabi

Abu Dhabi er den futuristiske hovedstad i De Forenede Arabiske Emirater. Det, som i starten var en lille fiskerby, er på nogle få årtier blevet forvandlet til en supermoderne verdensmetropol. Når du rejser til Abu Dhabi i dag, bliver du mødt af imponerende bygninger, luksuriøs shopping, henrivende seværdigheder og en 8 kilometer lang strandpromenade med en vidunderlig citystrand. Tempoet er roligere end i nærliggende Dubai, men der er mindst lige så stor solsikkerhed.