Rejser til Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah:

  • • De smukkeste strande
  • • Afslappende ferie
  • • Gode udflugtsmuligheder

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Derfor skal du rejse til Ras Al Khaimah:

  • Smukke hvide sandstrande og solsikkert
  • Krystalklart vand og svajende palmer
  • Pris-overkommelige og gode hoteller
  • Spændende udflugter som f.eks. verdens længste zipline

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/8 2024 - 14/4 2025. Book senest den 28/7 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om Ras Al Khaimah

Tidsforskel

Dansk tid +2 timer (ved dansk sommertid) og +3 (ved dansk vintertid).

Restauranter

Bemærk at alkohol er meget dyrt.

Transfer

Transfer til hotellerne i Ras Al Khaimah fra lufthavnen i Dubai tager omkring 1,5-2 timer afhængig af trafiksituationen. Bemærk venligst, at Dubai Lufthavn har meget strenge regler for parkering af busser, minibusser og biler i lufthavnen. På grund af dette kan ventetiden inde i lufthavnen være omkring 30-60 minutter. Det skyldes, at busserne ikke må komme ind i terminalen, før alle gæster har forladt bagageområdet. Trafikken i lufthavnen kan også påvirke ventetiden. I weekenden ved nytåret (31/12-1/1) kan transferen tage op til 1 time ekstra på grund af diverse arrangementer.

Apollos personale følger oftest ikke med på transferen.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 22°c
feb 23°c
mar 26°c
apr 30°c
maj 34°c
jun 37°c
jul 37°c
aug 37°c
sep 36°c
okt 33°c
nov 29°c
dec 25°c
8,0 ud af 10 Ras Al Khaimah
Vores gæsters vurdering, Baseret på 264 anmeldelser

Andre rejsemål De Forenede Arabiske Emirater

Dubai

Velkommen til Dubai, Mellemøstens svar på Miami – en metropol der opfylder alle dine drømme! I Dubai kan du spille golf om morgenen, bade i 25 graders varmt vand om dagen og afslutte med lidt skiløb om aftenen. Dubai passer til alle: børnefamilier, ferie med vennen/veninden, singler, par, luksuselskere og rejsende på budget. Her venter vidunderlige strande og aktiviteter i en uendelighed! Og prikken over i’et – når du rejser til Dubai tager flyveturen kun ca. 6 timer.

Ajman

Oplev Dubais ukendte lillebror Ajman – De Forenede Arabiske Emiraters allermindste emirat. Der er kun en kort køretur i bil til den sprudlende storby Dubai, men der venter en helt anden atmosfære i Ajman med et roligere tempo. Her kan du bo på lækre hoteller midt på den lange, hvide sandstrand.

Abu Dhabi

Rejs til Abu Dhabi for en solskins ferie med futuristiske skylines, internationalt køkken til alle prisklasser og store sandstrande. Abu Dhabi er et emirat i De Forenede Arabiske Emirater. Det er også navnet på landets hovedstad, hvor moderne luksus møder kultur og tradition. På Yas Island i udkanten af Abu Dhabi by er der flere forlystelsesparker, vandlande og madoplevelser samlet på ét sted, mens bymidten er fyldt med historiske steder og den arabiske kultur.