Bedømmelse af Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Vinter

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 208 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-15


7 ud af 10

+
Det søde personale og den flotte og velholdte stand, hvor man kan nyde sin tid i fred.
-
Internetforbindelse og madudvalget

Bekræftet køb : 2020-03-15


8 ud af 10

+
Udsigt og strang
-
Bedre sørvis ... Velcom drikke når man lige rejst ind... forklaring om mulighed at for tillige morgenmad ... Vi kom på hotellet kl 2 i natten .. sulten og tørstig men der er ikke nogen anbefalt til os velcom drikke eller mulighed at få tilligst morgen mad og din damme support fra Apollo var også lige glad med at anbefaler os noget at drikke eller spise... Vi fik den information fra en tjene man som har aflivet vores koffede på vores værelse ....

Bekræftet køb : 2020-02-19


9 ud af 10

+
Beliggenheden tæt på stranden. Et smilende, venligt og imødekommende personale. Der er rent overalt og der duftede dejligt. Flotte værelser/badeværelser. Dejlig udsigt over havet. OK buffet og dejligt med det ekstra Kids Corner, der dog ikke for alle blev opdaget fra starten. Det ville dog være rart at der for børnene, og andre isglade sjæle, var en decideret isbar, og ikke bare een slags is, hvor bøtten når den var tom iøvrigt IKKE blev fyldt op, så det var med at holde sig til, 4 ud af 6 aftener, de sidste 2 stod den på noget der skulle være en slags milkshake. Så er det også en uskik at servere juice som i virkeligheden bare smager som saftevand. Dette er Hilton dog ikke ene om. Det burde kunne lade sig gøre at servere friskpresset juice uden at det vælter budgettet. Vi taler trods alt om et 5-stjernet hotel
-
Man kunne vel godt udvide drinkssortimentet lidt for dem med All Inclusiv. Når man tænker på prisen, som ikke ligger i den lave ende, følte vi, at hvad drikkevarer angår, blev vi betragtet lidt som en discount kunde. Drinks blev kylet ned i et glas, hvorimod dem der ikke havde All Inclusiv fik flotte og lækre drinks og i mange flere varianter. Dettte skal dog ikke få nogen til at fravælge hotellet, men bare tilføje noget mere til fornøjelsen af at bo på Hilton Ras Al Khaimah

Bekræftet køb : 2020-02-19


9 ud af 10

+
Alt var godt og beliggenheden var super vi kommer igen til næste år
-

Bekræftet køb : 2020-02-17


9 ud af 10

+
De mange swimmingpools, placeringen nede ved stranden, morgenmadsbuffet'en, at det hele var så rent. Apollos guider (Pernille hed danskeren og hun havde en norsk kollega) var virkelig søde og dygtige.
-
En af grundene til, at jeg valgte dette hotel, var, at de havde yoga hver morgen klokken 9.30. Jeg var dog kun med en gang, da yoga-instruktøren stort set ikke vidste noget om yoga. Hun havde den forkerte musik med og kunne ikke selv lave nogle af de stående øvelser. Hun var fuldstændig uvidende om emnet. Et andet problem var sejl- og snorkelturen til Oman. Personalet og maden ombord var fint. Men vi var blevet lovet, at man kunne snorkle. og det kunne man ikke, der hvor vi sejlede hen, simpelt hen fordi der ikke var nogen fisk, og det mener jeg helt bogstaveligt - vi så ikke en eneste fisk overhovedet. Noget af en skuffelse.

Bekræftet køb : 2020-02-17


8 ud af 10

+
-
All inclusive restauranten var ensformig, dårlig kvalitet og intetsigende.

Bekræftet køb : 2020-02-17


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-09


9 ud af 10

+
Omgivelserne.
-
Dæmpe for støj kommende fra køle/ventilations anlæg.

Bekræftet køb : 2020-02-09


9 ud af 10

+
Området er stort, og man behøver ikke forlade det.
-
Opfattelsen af all inclucive er helt i skoven. Og i bør oplyse dette. F.eks er der kun en slags øl i all inclucive. Skulle man have lyst til is i løbet af dagen opdager man - at det sørme ikke indgår. Det er efter min mening grænsende til ren svindel - at kalde det for all in clucive

Bekræftet køb : 2020-02-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

7805 bedømmelser
Meget godt
 
4593
Godt
 
2013
Middel
 
704
Mindre godt
 
273
Dårligt
 
222

5 nyeste bedømmelser

23-03-2020

Indlæg af Ier2610 Næstved, Danmark

Dejlig oplevelse!

Det er har en dejlig oplevelse på hotellet, der er sødt og hjælpsomt personale. Desuden indeholder hotellet nogle store fine værelser og så er der den flotteste udsigt fra hotellet. Alt i alt dejlig oplevelse på dette hotel.

 
29-01-2020

Indlæg af Rasmus S

Hilton hotel lever op til sine 5 stjerner

Virkelig lækkert hotel med alt hvad hjertet begærer. Hotellet var inddelt i forskellige områder, som gjorde at man løbende fik nye oplevelser og velvære. Stort udvalg af restauranter og pools. Lækre faciliteter og generel rigtig god service. Maden var også god.

 
26-02-2019

Indlæg af Thomas P

perfekt tur for vores familiegruppe på 14 personer

14 personer fra 6 mdr. til 82 år havde en skøn uge med meget høj grad af service, god mad og fine faciliteter. vi havde all inklusive, som vi normalt ikke vælger men med vores gruppe var det det rigtige.

 
03-12-2018

Indlæg af TDJJ Skødstrup, Danmark

Hilton service i sædvanlig bedste Hilton stil

Alting i sublim stil og service i bedste Hilton stil. Alt fungerer perfekt og min bedre halvdel elskede opholdet. Vi vil sikkert bruge Hilton anywhere igen. Derudover er deres senge af rigtigt god kvalitet.

 
27-11-2018

Indlæg af Bettina M

Fremragende hoteloplevelse

God service , alle hjælpsomme, rengøring og værelser i top. Dog bar mad og drikke i den høje ende når man ikke har all inklusive. Fantastiske omgivelser ved strand , dejligt med saltvandsopløsning dog beliggende langt fra alting og byen ikke noget særligt.