Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

 • • Mange pools og restauranter
 • • Tilkøb halvpension eller All Inclusive
 • • Midt på den skønne sandstrand

Velkommen til elegante Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa som ligger langs den private strand med en strålende udsigt over Den Persiske Golf. Ud over den vidunderlige beliggenhed er der god service og mange pools på hotellet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser i bungalower for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det søde personale og den flotte og velholdte stand, hvor man kan nyde sin tid i fred.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Skønt strandliv og mange pools
Hotel Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa består af flere bygninger, beliggende langs den 1,5 km lange private sandstrand. På stranden ligger der et dykkercenter, og der er mulighed for forskellige former for vandsport mod betaling. Stort skønt poolområde med seks pools, heraf en med børnesektion og separat børnepool med vandrutsjebane. Den store pool er skøn og har en swim-up bar. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice ved poolområdet og på stranden.

Et stort udvalg af barer og restauranter
Der er flere a la carte-restauranter på hotellet med forskellige specialiteter, f.eks. Piaceri der serverer italiensk, Pura Vida der serverer både internationalt og latin caribisk og Al Maeda med libanesisk på menuen.

Hotellet har også flere caféer og barer, f.eks. cigar- og cocktailbaren X.O., som kun er for voksne (åbent fra kl. 17.00-02.00). Dome Lounge er åben fra tidlig morgen til sen aften og tilbyder enkle retter og forfriskende drikkevarer. På baren 6 Degrees kan du opleve den traditionelle vandpibe, mens du nyder den skønne havudsigt.

Sport og træning
På Hilton Ras Al Khaimah Resort finder du et gratis, veludstyret fitnesscenter, som er åbent døgnet rundt. Mulighed for at booke personlig træner mod betaling. Luksuriøs spa med massage, sauna, tyrkisk bad og jacuzzi mod betaling. Gratis beachvolley, minifodbold og bordtennis.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Ca. 2 km til centrum af Ras Al Khaimah. Hotelbus til Dubai to gange om ugen mod betaling. Bungalowerne blev bygget i 2006, og hovedbygningen, hvor værelserne ligger, blev bygget i 2009/2010.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag, Halvpension, All Inclusive eller All Inclusive Ultra mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider i bookingen inden afrejse, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i The Kitchen, kl. 07.00-10.30
 • Frokost i The Kitchen, kl. 12.30-14.30
 • Middag i The Kitchen, kl. 19.00-22.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00.

Hvis du spiser frokost eller middag på en af nedennævnte restauranter/barer, får du en voucher på 70 AED pr. person (barn 6-12 år får en voucher på 35 AED pr. person). Alle beløb over voucherværdi er egenbetaling.

Piaceri Da Gustare Frokost kl. 12.30–15.00 (kun fredage og lørdage) Middag kl. 19.00–23.00 (lukket søndage)

Pura Vida Middag kl. 19.00–23.00 (lukket tirsdage)

Al-Maeda Morgenmad kun for gæster i villaer kl. 07.00–10.30 (fredag til søndag) Middag kl. 19.00-23.00 (lukket mandage)

SOL Bar Åben kl. 11.00–22.30 (All Inclusive-drikkevarer kun for gæster i villaer)

Sunset bar Åben kl. 09.00–19.00

X.O. Bar Åben kl. 17.00–02.00

RIO Beach Bar Åben kl . 09.00–19.00 (torsdag til lørdag)

Dome Lounge Åben kl. 09.00–01.00

Bemærk at mænd skal bære lange bukser på restauranterne til middag.

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår desuden: Dine Around til middag, hvilket betyder, at du på hotellets a la carte-restauranter kan vælge forret hovedret og dessert fra en del af menuen.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 15.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • I hht. lokale love er det forbudt at servere alkohol på enkelte dage om året. Som gæst har du ikke krav på rabat eller erstatning, hvis dette skulle ske under dit ophold.
 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Besøg verdensudstillingen Expo Dubai

Flyv med Emirates til De Forenede Arabiske Emirater i perioden 1. oktober 2021 til 31. marts 2022 og få gratis dagsbillet til Expo 2020. Årets tema er "Connecting Minds - Creating the Future" og udstillingen har tre områder: muligheder, mobilitet og bæredygtighed.

Cirka 4 uger før afrejse modtager du din flybillet fra Emirates, og du kan derefter logge ind og hente din Expo-billet på Emirates hjemmeside.

Læs mere om Expo Dubai

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Ras Al Khaimah

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras al Khaimah er et elegant hotel, som passer godt til både voksne og børn. Her findes en 650 meter lang sandstrand og skønne pools. Få en ekstra nem og skøn ferie ved at tilkøbe All Inclusive.