Træning med Apollo

Workout with Apollo på Doubletree by Hilton Marjan Island

Hos Apollo brænder vi for sport og træning. Og vi tror at oplevelsen bliver endnu bedre, når du kan kombinere træning med pool, lækker mad og spabesøg. Doubletree by Hilton Marjan Island er hotellet med lidt ekstra af alt - også når det kommer til aktiviteter. Her kan du træne holdtræning, træne selv i fitness, tag en løberunde på de markerede stier eller lære at crawle.

Holdtræning

Holdtræning

På Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa kan du vælge mellem flere forskellige træningshold hver dag i højsæsonen. I lavsæsonen er der én træningsfri dag i ugen. Holdtræningen ledes af erfarne og uddannede skandinavisktalende instruktører. For at gøre det lettere for dig der rejser med børn, så er børneklubbens tider tilpasset holdtræningen. Vælg mellem yoga, core, cirkeltræning, boot camp med mere.

Se træningsskema

Yoga på Apollo Mondo Family Resorts

Aktiviteter som indgår:

  • Veludstyret fitness  
  • Holdtræning ifølge program 
  • Vandrestave (kan lejes mod et depositum af Apollos personale på hotellet)
  • Løbe- og cykelvogne (kan lejes mod et depositum af Apollos personale på hotellet)

Aktiviteter mod betaling:

  • Vandsport

Løbekort

Team Peak Performance har kortlagt de bedste løberunder rundt om Doubletree by Hilton Marjan Island Resort. Du kan også leje cykel- og løbevogne ved servicedisken. Løberunderne er markerede med farvekoder - glæd dig til en løbeoplevelse ud over det sædvanlige.

Kort

Her kan du downloade løbekort som pdf eller på Strava:

 The Super Four 4 km (Strava)

 Peninsula Run 7 km (Strava)

 The Circle Run 10 km (Strava)

 All Around the Al Marjan 12,4 km (Strava)