7 tips til restaurantbesøg i Dubai

Dubai har et enormt udbud af gode restauranter. Her kan du nyde mad fra alle verdens hjørner – fra god og lækker fastfood til luksuriøs gourmet. Vi giver vores bud på 7 restauranter, som er værd at besøge.

Brunch

Er du i bydelen Al Garhoud, skal du opleve den fantastiske brunch på Warehouse, som ligger på hotel Le Meredien Dubai. Her kan du spise og drikke dig mæt i en overdådig buffet – du kan lægge 100 AED til, så kan du nemlig vælge mellem et ubegrænset antal øl. Du kan også vælge en mojitobrunch. Husets vin indgår i priserne. Brunch serveres mellem kl. 13.00 og 15.45. Stemningen er livlig og hyggelig, og her kan man sagtens bruge sin eftermiddag og aften. Vi vil anbefale, at du reserverer bord. Adresse: Warehouse, Le Meredien Dubai, Al Garhoud, Dubai, tel +971-470 226 15.

Varieret verdenskøkken

En populær libanesisk restaurant i Dubai er Reem Al Bawadi på Jumeirah Beach Road. Restauranten har et godt ry, og der kommer mange lokale, kendte mennesker, der vil nyde en god middag. Alkohol serveres ikke. Reserver gerne bord på tel: +971-439 474 44. På Social House venter en fantastisk menu med lækkerier fra hele verden. Her kan du måde få sushi, græsk salat, pizza, pasta, hamburger, fisk, kød og meget mere – du bestemmer selv. Sid indendørs eller udendørs på terrassen. Udenfor har du en magisk udsigt til det verdenskendte fontæneshow ved Burj Khalifa. Få en uforglemmelig oplevelse mens du spiser – bedre bliver det ikke! Tel: +971-433 986 40. En oplevelse som du ej vil glemme er ligeledes en middag på den brasilianske restaurant Fogueira.

Restauranten er nemlig beliggende på 35. etage på hotel Ramada Plaza og har en fantastisk udsigt ud over Dubai Marina og den kunstige ø Palm Jumeirah. Reservation anbefales. Adresse: Ramada Plaza Jumeirah. Tel: +971-443-988 8830.

Førsteklasses mad

På den lille mole uden for hotel Al Qasr ligger en af Dubais bedste skaldyrsrestauranter, Pierchic. Restauranten siges at have den bedste udsigt over den Arabiske golf. Her kan du nyde en romantisk middag i topklasse! Reservation kræves. Adresse: Pierchic, Al Qasr Hotel, Madinat Jumeirah, Jumeirah Road, Dubai. Tel: +971-436 667 30. Mediterraneo er en restaurant, der drives af Armani. Denne femstjernede restaurant byder på frokost og middag i topklasse – og tilberedes af en af Dubais bedste kokke. Få en fantastisk aften i stilfulde og luksuriøse omgivelser, og mens du nyder din mad, så kan du følge med i det flotte fontæneshow lige uden for vinduet eller gå ud på terrassen. Reservation kræves. Adresse: Mediterraneo, Burj Khalifa, Downtown Dubai. Tel: +971-488 834 44.

Al Hadheerah på Bab Al Shams

At besøge Al Hadheerah på Bab Al Shams er noget af det bedste, som du kan gøre under dit besøg i Dubai. Al Hadheerah ligger midt i ørkenen og er en udendørsrestaurant i høj klasse. Her tilbyder de ikke bare virkelig lækker mad men også en masse aktiviteter som sang, mavedans, folkedans og smukke henna-tatoveringer. Dette er en luksuriøs oplevelse ud over det sædvanlige.