Staybridge Suites Dubai Internet City

Vælger du at bo på Hotel Staybridge Suites Dubai Internet City, har du masser af attraktioner og spændende oplevelser inden for rækkevidde. Hotellet har pool og solterrasse til at nyde det solrige vejr, og en restaurant, hvis du vil være mæt og tilfreds, når du skal på eventyr i byen.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rengøringen og personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2,5 km
Til centrum: 5,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Staybridge Suites Dubai Internet City tiltrækker med en fantastisk beliggenhed i Al Sufouh 2 området, tæt på metroen og stranden. På hotellets sjette sal er der en udendørs pool, en separat børnepool og solstole og parasoller. Håndklædeservice tilbydes gratis. Kølige drinks kan købes i poolbaren.

Morgenmadsbuffeten serveres hver morgen i hotellets restaurant Charlie Lane. På andre tider af døgnet serveres der internationale retter fra en à la carte-menu. Lettere retter som suppe og salat er på menuen.

Hotellets fitness er åbent 24 timer i døgnet, så der er altid tid til en træning. Wifi er tilgængeligt overalt på hotellet, på offentlige områder er det gratis. Gratis parkering.

Hotellet ligger lige ved udgangen af metrostationen Internet City og ligger blot et par minutters gang derfra. Cirka 5,5 kilometer til Mall of the Emirates og cirka 2,5 kilometer til Al Sufouh Beach.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

My Emirates Pass - vinter 2022/23

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. november til 31. marts 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

JA Ocean View

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

På Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai bor du direkte på stranden, og på hotellet venter fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggeligt poolområde. Du bor i gåafstand til populære “The walk”, som ligger ved marinaen, og her er der et stort udbud af shopping og underholdning!

Amwaj Rotana JBR

På Amwaj Rotana JBR bor du i store værelser i hjertet af livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte gågade The Walk. Fra hotellet leder en bro direkte til stranden, og du kan nyde god mad på en af hotellets mange restauranter. Med spa, pool og børnepool trives hele familien på Amwaj Rotana JBR.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Ønsker du en skøn ferie i et luksuriøst miljø er det femstjernede The Westin Dubai Mina Seyahi et perfekt valg. Her trives du med at tilbringe dagene ved hotellets private strand med udsigt over palmen, nyde skønne badeture i en af hotellets tre pools og nyde madretter fra alle verdens hjørner.

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai er et fint og moderne hotel nær den berømte shoppinggade The Walk og den gode sandstrand. På hotellet kan du slappe af ved tagpoolen og spise god mad på en af restauranterne. Afslut dagen med en drink på hotellets tagterrasse som har en fantastisk udsigt over Dubai Marina.