Bedømmelse af Sheraton Jumeirah Beach Resort - Vinter

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 24 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-24


9 ud af 10

+
At der var mulighed for at sole sig på plænen eller stranden da poolen er i skygge indtil kl 14:00 grundet de høje bygninger bagved hotellet
-
Altaner. Ærgerligt at der ikke var altan ved værelset så man kunne side ude.

Bekræftet køb : 2020-01-27


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-01-26


10 ud af 10

+
En fantastisk service og et vidunderligt poolområde med tilhørende badestrand.
-

Bekræftet køb : 2020-01-22


9 ud af 10

+
At der var masser af plads i haven og ved stranden, så man ikke skulle ligge som sild i en tønde. Og at de var meget venligt stemme overfor børn og børnefamilier :-)
-
Der var ligesom lidt fugtigt I luften på værelserne og man kunne ikke åbne et vindue og lufte ud. Der skulle der udluftningssystem have været bedre. Håndklæder og vådt badetøj tørrede ligesom ikke rigtig - eller det tog meget lang tid.

Bekræftet køb : 2019-12-16


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Det var ved at være lidt slidt, så det burde nok snart opdateres lidt. Der var mange generende fugle, når man sad udendørs og spiste morgenmad.

Bekræftet køb : 2019-12-08


5 ud af 10

+
-
Det er noget slidt og trænger til istandsættelse.

Bekræftet køb : 2019-11-10


9 ud af 10

+
Det lå dejligt centralt og luksus at man fik udleveret gratis håndklæder til poolen og til stranden. Og mega fedt, at liggestolene på stranden var inkl. i prisen.
-
Der lugtede ret meget af urin på vores toilet/badeværelse. Lidt ubehageligt.

Bekræftet køb : 2019-10-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

2927 bedømmelser
Meget godt
 
1527
Godt
 
856
Middel
 
299
Mindre godt
 
143
Dårligt
 
102

5 nyeste bedømmelser

30-07-2019

af Clararasmussen

Bade /afslapning

Fantastisk hotel med fantastisk service! Altid smilende og hjælpsomme medarbejder. Prageah og José maria var specielt hjælpsomme og smilende. Lækkert mad både morgen, middag og aften, med tre forskellige valgmuligheder (buffeten er fantastisk). Poolen er dejlig stor, med masser af muligheder af mad og drikke. Det betryggende med sikkerhedsvagter døgnet rundt.

 
08-01-2018

af Tom F

Super oplevelse fra et hotel med dedicerede medarbejdere

Det var en super oplevelse hver dag at møde medarbejdere I restauranten, ved poolen, I receptionen eller på stranden - altid imødekommende og indstillet på at give gæsterne den bedste service. Derudover var menuer meget alsidigt sammensat og yderst velsmagende. Størrelsen på hotellet er også værd at fremhæve - det giver en god og rolig atmosfære

 
03-03-2017

af kokkaae Mørkøv, Danmark

Skøn palmehave

Hotellets størrelse er helt perfekt , det er nemlig ikke så stort i forhold til dem rundt omkring som er meget højere og størrere , det gør at man ikke bruger unødig tid til at komme ned til restauranten , stranden mm , personligt gider jeg ikke kæmpestore hoteller . Vi havde ikke altan ,tror ikke der var altaner på mange af værelserne , men til gengæld var der store vinduer ,så udsigten ud over vandet, palmeøen mm var smuk Værelserne var standard,rummelige nok ,god skabsplads , ikke så moderne møbler,men de passede til hotellet , det er jo heller ikke nybygget, Lænestolen ved vinduet blev min favoritplads ,den er bare blød og god at sidde i . Haven og de grønne omgivelser helt ned til vandet opvejer at der ikke er balkon , der er masser af siddepladser allevegne , masser af fugleliv og hygge , , og der er til at komme til pga at det er et lille hotel . Lægger lige ud til the walk , kaffebar lige rundt om hjørnet , så man lige kan ha en stor latte med op på værelset ,når man kommer hjem fra eventuelle restaurantbesøg og div ture, der er elkedel og pulverkaffe på værelse ,hvis man kan Lide dette . Der er rygerværelser på hotellet osse hvis man er ryger , vi fik et da vi opgraderede til havudsigt ,eneste ledige var et rygerværelse , ok for mig . Anbefaler dette hotel især ,hvis man er til grønne omgivelser,og ikke gider de helt store hoteller , der er en vis charme i det.

 
23-02-2014

af Frederikkeoedum Randers, Danmark

bedste ferie ever!!!

Jeg rejste til dubai i efterårsferien med min farmor og farfar. Dette hotel var helt fantastisk, det eneste lille minus var at de byggede inde ved siden af, men de bygger jo overalt i Dubai. Stranden var fantastisk og hotellet lå ud til en hyggelig "gå gade". Kan kun anbefale dette hotel med glæde!

 
17-09-2021

af Travellixx Georgien

Nice Beach-Hotel with a superb Club Lounge

My wife and I stayed at the hotel for one week. Since we both had to work as well we got an upgrade to a junior suite - thank you - dear reception team - for that. The hotel is probably one of the first that was built on Jumairah Beach. It does not have modern facilities, but everything is very well maintained, very clean, and the COVID measures were well observed. Fortunately, already on the second day of our stay, breakfast was also offered in the Club Lounge on the top floor. Super service, very nice ambience and beautiful view of the beach and the water. The service is mainly done by trainees and two supervisors who came to Dubai from different parts of the world and are super motivated to do their job. Thanks for your great service: Sushil from Nepal, Logie and Demi (Philippines), Kajal from India, Lee from South Korea, Gabriel/Netherlands and Sibo from Sambia. (Sibo did you receive the book?) The food/beverage offer in the Club Lounge was very good at all times of the day, which is not the case in all Marriott lounges. A very varied and tasty offer. The staff also proactively offered mixed drinks and it was clear that they enjoy their job. We enjoyed our stay at the hotel very much and will be back again.