Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 87 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Service Og Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2020-03-08


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-16


10 ud af 10

+
Beliggenheden, udsigten, morgenmaden og den italienske restaurant
-
Der var en dør mellem vores værelse og nabo værelset, som godt nok var låst, men man kunne høre alt hvad de lavede inde ved siden af.

Bekræftet køb : 2020-02-12


5 ud af 10

+
ok beliggenhed kort vej til stranden
-
Det bør oplyses at der på intet tidspunkt kommer sol på terrassen Dårlig adgang til bruser - skal træde op i badekar.

Bekræftet køb : 2020-01-29


9 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2020-01-26


10 ud af 10

+
Beliggenheden. Fantastisk.
-
intet

Bekræftet køb : 2020-01-22


10 ud af 10

+
beliggenhed - udsigt og venligt og hjælpsomt personale
-

Bekræftet køb : 2020-01-15


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-01-13


7 ud af 10

+
Service niveauet
-
Guiderne fra Apollo

Bekræftet køb : 2019-12-11


10 ud af 10

+
Beliggenheden og morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2019-11-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

7767 bedømmelser
Meget godt
 
5226
Godt
 
2007
Middel
 
368
Mindre godt
 
88
Dårligt
 
79

5 nyeste bedømmelser

23-02-2021

af sairaali16 Tårnby

Skønt ophold med SERVICEMINDED personale

Jeg har i 5 dage sammen med mine søskende opholdt mig på JA Ocean View ved JBR. Det var et dejligt ophold, med virkelig god service. Alt fra indtjekning, til rengøring til hjælp med småting såsom at praje taxa, hente bagage, aflevere diverse til til os var alt +5 stjerner! Medarbejderen hos Concierge, Vikram var virkelig venlig og serviceminded. Han tilbød sin hjælp hver gang man mødte ham. Hotele managaren, Noel, som har været der siden hotellet åbnede har på ingen måde gået ned på hans venlighed og service. Han fulgte os hele vejen ud til taxaen den dag vi skulle tjekke ud - og det synes vi var en rigtig god gestus. Jeg har boet der før, og nu igen og jeg er ikke i tvivl om, at jeg besøger JA Ocean View igen når jeg næste gang skal til Dubai.

 
09-03-2020

af Trinedabrowski Odense, Danmark

Skønt hotel med en rigtig god beliggenhed

Dejligt hotel med en rigtig god beliggenhed, lige ned til strand, butikker og caféer. Jeg var afsted alene med min datter, så det var en trygt og godt område at færdes i. Det eneste lille minus, som hotellet ikke kan gøre for, er at poolområdet ligger i skygge hele dagen pga alt det nye byggeri der er opført efterfølgende.

 
19-11-2019

af ANyrup

Dubai Nov 2019

Et rigtig dejligt hotel med en god placering tæt på stranden. Gode spisesteder - dog lidt højt støjniveau ved morgenbuffet (musik). Det kan betale sig at anvende The Entertainer app’en. både på dette hotel som nærliggende andre. Poolen uden sol det meste af dagen, men en rigtig god offentlig strand i gå afstand.

 
12-11-2019

af jensdanmark2019

Godt Ocean View Hotel

Hotellet ligger i den nye del af Dubai (30 km. fra centrum) men tæt på et effektive og billige transportsystemet. Strand og restauranter i alle prisklasser ligger inden for 5 minutters gang. God morgenmad på hotellet

 
14-10-2019

af petersoeby Tranbjerg, Danmark

Good location and friendly staff

Vi havde 5 nætter på JA Ocean View Hotel i okt 2019. To børn (4,8) og to voksne på et Superior Sea View Værelse! Og der var rigtig fin plads til os! Ungerne i en sovesofa der var slået ud - og os voksne i en stor og meget komfortabel dobbeltseng!! Morgenmad er fin - der var noget for os alle - selvom larmen er lidt træls Poolen er rigtig dejlig - ligger i skygge nærmest hele dagen! Stranden der ligger 3 min gang fra hotellet er virkelig fantastisk med legeplads osv lige i nærheden!!