Værelsestyper

Club-værelser

Rummelige og lyst indrettet club-værelser med væg til væg-tæppe. Værelserne har en dobbeltseng eller to separate senge og mulighed for ekstraopredning på sovesofa. Fladskærms-tv og gratis aviser. Køleskab der kan benyttes som minibar mod betaling. Kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Ingen udeplads, nogle værelser har havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng (vinter 2020/21).

Gæster i club-værelser har adgang til club-loungen. Her serveres morgenmad, afternoon tea kl. 15.00-17.00 samt cocktails mellem 18.00-20.00 (inkl. i prisen).

Antal personer: 2-3 personer.

Deluxe-værelser

Rummelige og lyse deluxe-værelser med væg til væg-tæppe. Dobbeltseng eller to enkeltsenge, mulighed for ekstraopredning i sovesofa. LCD-tv, telefon og gratis aviser. Køleskab. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Nogle værelser har ingen udeplads og nogle værelser har fransk balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng (vinter 2020/21)

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser i lavere beliggende bygninger på hotelområdet. Dobbeltseng (nogle har væg-til-væg tæppe). Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. LCD-tv og gratis aviser. Køleskab. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Ingen udeplads. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng (vinter 2020/21)

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med to separate senge og sovesofa samt mulighed for ekstraopredning. Væg til væg-tæppe. LCD-tv og gratis aviser. Gratis køleskab. Minibar mod betaling. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bad/brus og toilet. Ingen udeplads.

Antal personer: 2-4 personer.