Værelsestyper

Club-værelser

Luksuriøse og elegante club-værelser med træmøbler og parketgulv. En stor dobbeltseng. Fladskærms-tv med satellitkanaler og dockningsstation til iPhone/iPad. Siddegruppe med sofa og skrivebord. Minibar samt kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Marmorbadeværelse med badekar og separat brus og toilet. Balkon med udsigt over den berømte Palm Jumeirah og havet.

Gæster i club-værelser har adgang til til Waldorf Astoria Lounge. Her tilbydes gratis kontinental morgenmad, afternoon tea og drinks om aftenen i en afslappende atmosfære. Børn fra 12 år er velkomne i loungen fra kl. 17.00 og fremefter. Privat check-in og check-ud indgår også i club-værelser samt ekstra wifi og aviser.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelser

Luksuriøse deluxe-værelser med fine træmøbler og parketgulv. En stor dobbeltseng eller to mindre dobbeltsenge, hvor 3.-4. person deler ordinære senge. Fladskærms-tv med satellitkanaler og dockningsstation til iPhone/iPad. Siddegruppe og skrivebord. Minibar samt kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Marmorbadeværelse med badekar og separat brus og toilet. Balkon med udsigt over Dubais skyline og havet.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser plus

Luksuriøse deluxe-værelser plus med fine træmøbler og parketgulv. En stor dobbeltseng eller to mindre dobbeltsenge, hvor 3.-4. person deler ordinære senge. Fladskærms-tv med satellitkanaler, dockningsstation til iPhone/iPad, dvd-/cd-afspiller og telefon. Sofa og et skrivebord. Minibar samt kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Marmorbadeværelse med badekar og separat brus og toilet. Balkon med udsigt over den berømte Palm Jumeirah og havet.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser

Luksuriøse superior-værelser med dobbeltseng, sofagruppe og skrivebord. Tv med satellitkanaler og dockingstation til iPhone/iPad. Minibar med kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Marmorbadeværelse med bad, brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.