W Dubai the Palm

På W Dubai the Palm blandes det økologiske med det kunstige og det traditionelle med det ordnede kaos. Vær forberedt på en fantastisk oplevelse for alle sanser. Her bor du i spektakulært indrettede værelser, hvor Donna Summer, farverige plysmøbler og Studio 54 møder nutidens gæst med højteknologiske innovationer.

Ugens deal: De forenede arabiske emirater

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på vores rejser til De Forenede Arabiske Emirater. Gælder for rejser der bookes i perioden 10/6-3/7.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

W Dubai the Palm er for dig, der ønsker at opleve et cool miljø, hvor hver en centimeter af hotellet er smukt udsmykket med en indretning i totalt kaos. Intet er blevet overladt til tilfældighederne på dette unikke hotel, der kan prale af en stærk personlighed.

Hotellet har to store spektakulære poolområder, WET og Wet Deck, med hver sin pool, hvoraf det ene har en separat børnepool. Ved begge pools er der almindelige solstole og parasoller men også komfortable balis-senge. Poolhåndklæder. Desuden har hotellet en privat stranddel.

W Dubai the Palm har en buffetrestaurant og fire à la carte-restauranter. LIV serverer grønnere, friskere og lettere retter til morgenmad, frokost og aftensmad. Den "bedste restaurant i verden i 2016 & 2018" Torno Subito bringer det bedste frem fra det italienske køkken, Akira Back serverer retter fra det japanske køkken, SoBe på tagterrassen har retter fra det latinamerikanske køkken og W Lounge serverer tapas. SoBe er for det voksne publikum med en aldersgrænse. Lange bukser for herrer er påkrævet til middage i alle restauranter. Der er også en poolbar, og her kan du sidde i fuglebure, nyde en drink, mens hotellets DJ spiller god musik. Hotellet har en anden bar og en strandbar.

Hotellets spa tilbyder en bred vifte af skønhedsbehandlinger. Der er også et veludstyret fitnessrum. Hvis du er mellem 4 og 12 år, er der et Game Room med masser af sjove spil.

Reception. Gratis wifi overalt på hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet samt frokost eller middag)

Halvpension betyder, at du spiser morgenmad som buffet i restauranten LIV. Så kan du vælge, hvordan du vil spise din frokost eller aftensmad. I Torno Subito restaurant kan du spise frokost eller middag, og du vil modtage en kredit på 150 AED som en udbetaling på regningens beløb. I restauranten Akira Back kan du spise aftensmad, og da får du en kredit på 150 AED som en delbetaling på regningens beløb. I restaurant LIV spiser du frokost eller aftensmad, som buffet eller som menu. I poolrestauranten eller i hotellets Beach Club kan du spise frokost, hvor du vælger en forret, en hovedret og en dessert fra menuen.

Værd at vide

  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Alle hoteller i Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østlige side af en af Dubais palmeformede øer. Her hersker en international atmosfære, hvor mad, kultur og sprog fra hele verden blandes på en trendy og moderne måde. Kort og godt afspejler hotellet det moderne liv i Dubai!

Atlantis The Palm

Hotel Atlantis The Palm er luksuriøst og skønt for hele familien! Her er store kulinariske oplevelser, luksusbutikker og Mellemøstens største vandland – du får en helt unik oplevelse på Atlantis The Palm. Det kostede 10 milliarder at bygge hotellet og alt er i en klasse for sig. Den fine kilometerlange strand ligger lige udenfor hotellet.