Club-værelser

Luksuriøse club-værelser med en dobbeltseng eller to separate senge. 3. og 4. person deler ordinære senge. Lille siddegruppe. Tv med satellitkanaler og dockingstation til iPhone/iPod. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Marmorbadeværelse med rainshower og toilet. Balkon med udsigt over Palm Dubai og havet. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Gæster i club-værelser har adgang til club-lounge fra kl. 07.00-23.30. Der serveres morgenmad og afternoon tea. Kaffe/te og læskedrikke hele dagen, alkoholiske drikke fra kl. 18.00-20.00. Nogle alkoholiske drikke er mod tillæg.

Antal personer: 1-4 personer heraf 1 barn.

Deluxe-værelser

Rummelige og elegante deluxe-værelser med dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng eller sovesofa. Lille siddegruppe. Tv med satellitkanaler og dockingstation til iPhone/iPod. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Marmorbadeværelse med regnbruser og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser beliggende på første etage. Værelser for 3 personer har en dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning. Værelser for 4 personer har to mindre dobbeltsenge, og tredje og fjerde person deler ordinær seng. Lille siddegruppe. Tv med satellitkanaler og dockingstation til iPhone/iPod. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Marmorbadeværelse med regnbruser og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Vær opmærksom på at to separate senge er dyrere i pris for dette værelse end en dobbeltseng.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.