Bedømmelse af Jumeirah Zabeel Saray

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,5 ud af 10 baseret på 22 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,5 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Lækkert stort værelse. Super pool (også børnepool) og strandområde.
-
Lidt ærgerligt, at deres shuttle service med båd til marinaen ikke var i brug. Yderligere måtte der godt have været f.eks. en italiensk restaurant.

Bekræftet køb : 2020-03-09


7 ud af 10

+
beliggenheden ved stranden samt pool
-
shuttlebussens afgange er skåret ned. Genindfør sene afgange. Morgenmadsrestauranterne er nu kun én mod tidligere 3. Større udvalg i restauranter ønskes

Bekræftet køb : 2020-02-03


10 ud af 10

+
Virkelig god service
-

Bekræftet køb : 2020-01-08


10 ud af 10

+
Servicen
-

Bekræftet køb : 2019-12-18


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-27


9 ud af 10

+
Håndklæder, vand v poolen, kaffe og special æg var inkl i prisen - det var en super luksus oplevelse m kundens gode ferie i centrum fremfor profit og charter
-
Mindre højt klassisk musik

Bekræftet køb : 2019-11-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

8353 bedømmelser
Meget godt
 
6494
Godt
 
1051
Middel
 
446
Mindre godt
 
188
Dårligt
 
174

5 nyeste bedømmelser

07-02-2019

Indlæg af Bestfriendintheworld Copenhagen

En bid af Paradis

Overdådigt hotel i bedste eventyrstil. Personalet er formidabelt serviceminded. Stranden er skøn, omend smertefuld at bade fra pga små hårde sten - eller snarere cementklumper. Den er jo menneskeskabt, og det kan mærkes. Udsigten fantastisk over turkisblåt vand til det vilde Hotel Atlantis, Palmens øvrige grene, Burj Al Arab og ind over Dubais skyline. Formidabel morgenmadsbuffet: husk at tilkøbe den i bookingen. Det koster kassen at købe den til på stedet. Og der er ikke rigtigt andre muligheder. - Mad og vine er meget dyre, og kvaliteten matcher ikke helt. 1600 kr for én gang blåmuslinger, en flaske af de billigste hvidvine, én kaffe og to drinks på på hotellets simpleste restaurant: strandbaren (Og denne simple middag kunne have været endnu dyrere. Husk at downloade 'isme by Jumeirah' app'en. Den gav os en gratis pizza her). 50 kr for en dåsetonic i minibaren. 100 kr for en milkshake på stranden. Og der er ikke andre steder at spise i nærheden. - Men stedet er fantastisk. Vi nød det i fulde drag. Og kommer gerne igen.

 
21-01-2018

Indlæg af lissifalkl Herning, Danmark

Lækkert hotel

Lækkert hotel beliggende yderst på det øverste blad af “The Palm” Dejlig mad og rigtig fin service. Helt i top til 5 stjerner - meeeen ikke megen sol ved pool og strand på denne årstid. Hotellet vender forkert i forhold til, hvilket også betyder at man ved stranden ligger med ryggen til havet. Ellers utroligt dejligt sted 😊

 
15-02-2017

Indlæg af ErikS916 Charlottenlund

DET FÅS NOK IKKE MEGET BEDRE

Et fantastisk hotel på ALLE områder. Det ligger højt på alle områder og niveauer. En dejlig oplevelse. Fantastisk stort velindrettet værelse med udsigt til fastlandet og alle byens skyskrabere, hvor ikke mindst viewet om natten er helt fantastisk. Især hvis man har fået et værelse med stor terrasse i den retning. Alt er 5 STJERNET. Sikkerheden. Der er en vagt eller en livredder på hvert et hjørne. Trygheden er stor. Personalets venlighed eminent. Det samme er servicen og kvaliteten på alt. Helt i top. Det er priserne også. Men sådan er det jo, hvis man vælger luksus. Men at en lille dåse cola fra minibaren skal koste 50 dkr. virker lidt voldsomt. Til gengæld kan man drikke al det mineralvand man orker. Det er inklusive. Og mere sundt :-) Det er nok derfor prispolitkken er sådan. Hotellet ligger lidt afsides ude på palmeøen. Til gengæld er der fri shuttle bus med mange afgange i løbet af dagen/aftenen. Fri spa, fitness og mange andre faciliteter. Det var dog lidt skuffende - når man nu er i Dubai - og der samtidigt er en stor international golf turnering *Race to Dubai' - at man ikke sender denne kanal på hotellet. Ej heller at der er en shuttle bus til golfbanen. Men alt i alt en stor oplevelse at bo på dette hotel.

 
25-07-2016

Indlæg af Japanskhave Smørum

Astrid

Et betagende hotel, super betjening, altid smilende og imødekommende personale, Store værelser med alt hvad man behøver. Gratis transport til byen, andet stop Hotel Midtinat, hvor du gratis kan sejle med "gondol" der er 3 km vandrute til diverse spisesteder, gratis hvis du bor på Zabeel Saray, det samme gælder Wadi Wild Waterpark.

 
20-04-2016

Indlæg af Ingolf G Århus, Danmark

LUKSUS & FORKÆLELSE

Så bliver det simpelt hen ikke bedre. ALT er pænt og rent og servicen er helt i top. Al personale er til for gæsten. Det kan anbefales at købe halv pension, for så kan der spises på hotellets restauranter + ca. 40 andre i Dubai. Genialt, så man ikke skal spise samme sted hver aften. Vil også anbefale opgradering til club værelse for så får du også frokost, afternoon tea samt fri bar daglig fra kl. 18-20. Eneste minus er prisen på øl, vin og spiritus. Det er vild dyrt. Pragtfuld have med pool og egen strand. Prøv det - du fortryder ikke.