Atlantis The Palm

  • • 22 restauranter og barer
  • • Luksus for familien
  • • Gratis entré til vandpark

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Atlantis The Palm er luksuriøst og skønt for hele familien! Her er store kulinariske oplevelser, luksusbutikker og Mellemøstens største vandland – du får en helt unik oplevelse på Atlantis The Palm. Det kostede 10 milliarder at bygge hotellet og alt er i en klasse for sig. Den fine kilometerlange strand ligger lige udenfor hotellet.

SPECIALTILBUD

Book senest den 15/6 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng med afrejse i perioden 1/10 2021-1/5 2022. Gælder kun charterrejser og nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller kun fly. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Club-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Suiter for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,7 ud af 10
Baseret på 15 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Atlantis The Palm er et stort og luksuriøst hotel, som ligger på den kunstige ø Palm Jumeirah. Hotellet har den sunkne by Atlantis som tema og ligger direkte ved egen strand. Her kan du se frem til bl.a. to pools med solstole og parasoller.

Her findes hele 22 barer og restauranter med flere forskellige koncepter, og du finder mad fra alle verdens hjørner. På en del restauranter spiser du med et stort akvarium som kulisse. Der findes både buffet- og á la carte-restauranter. En af restauranterne ejes af skuespilleren, Robert De Niro, og der findes også en Gordon Ramsay-restaurant. På hotellet er der også tea-lounge og en natklub. Wifi fungerer i visse barer og restauranter på hotellet mod betaling. Nogle restauranter er kun for gæster over 10 år.

Hotellet har et spa med flere skønne behandlinger mod betaling. Tennis, massage og fitnesscenter, nogle mod betaling. Mulighed for personlig træner mod betaling. På stranden findes et dykkercenter mod betaling. På hotelområdet findes ca. 30 butikker, bl.a. Chanel og Tiffany & Co. Gratis hotelbus til forskellige shoppingcentre i Dubai flere gange om dagen. Vaskeservice. Lokaltrafik. Roomservice.

På hotelområdet findes også The Lost Chambers – et gigantisk akvarium med over 65.000 fisk og hajer. Legerum og børneklub i hotellets regi for børn 3-12 år. Hotellet har en klub for teenagere, som hedder Rush, og her findes Wii og Playstation. Her findes også et filmrum samt en bar, som serverer milkshakes og alkoholfri drikkevarer. Børne- og teenageklubben er mod betaling for gæster i dobbelt- og deluxe-værelser.

På hotellet finder du også Wavehouse, et nyt forlystelsescenter med bowling, arkadespil for børn og teenagere, en Surf´s Up Wave Rider (bølgemaskine) og en restaurant, der bl.a. serverer burgere, pizza og milkshakes.

Du har også gratis adgang til Mellemøstens største vandpark, Aquaventure, der tilhører hotellet. I vandparken findes bl.a. en 27 meter lang vandrutsjebane. I vandparken er der også et område for de mindre børn, Splashers, med vandrutsjebaner osv.

Måltider

Vinter: Nogle værelser har morgenmadsbuffet inkluderet og visse har halvpension. Nytårsmiddag.
Sommer: Halvpension.

Ved halvpension er morgenmad og middag inkluderet. Drikkevarer er ikke inkluderet. Du kan vælge at spise middage på nogle af de forskellige restauranter på hotellet.

Værd at vide

  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Vær opmærksom på

I vintersæsonen har alle værelser balkon, nogle med havudsigt.