Hilton Garden Inn Mall of the Emirates

  • • Gåafstand til Mall of Emirates
  • • Gratis bus til Jumeirah Beach

Hotel Hilton Garden Inn Mall of the Emirates har en perfekt beliggenhed i Dubai Al Barsha, hvis du vil besøge både Dubai Downtown og Dubai Marina. Fra hotellet er der nogle få minutters gåtur til det enorme shoppinggalleri Mall of the Emirates. I midten af hotellet er der et lille poolområde, og to gange om dagen kører der en bus gratis til Jumeirah Beach.

Ugens deal: de forenede arabiske emirater

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på vores charterrejser til De Forenede Arabiske Emirater. Gælder for rejser der bookes i perioden 5/8-21/8 og med afrejse senest den 30/4 2023. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser og gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Badeværrlset
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 15 km
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hilton Garden Inn Mall of the Emirates ligger poolområdet i midten af hotellet, hvilket udgør en skyggefuld oase. Rundt om den temperaturregulerede pool, der har en børnesektion, findes så solstole og parasoller. Morgenmad og middag serveres på buffetrestauranten The Garden Grille. På The Garden Bar kan du se sport og nyde nogen at drikke. På hotellet findes også The Shop, der er åben døgnet rundt, og hvor du kan købe drikkevarer, sandwiches og snacks

Gratis wifi på hele hotelområdet. Gratis mindre fitnessrum. Spa mod betaling. Gratis vaskemaskine og tørretumbler kan benyttes. Receptionen er åben døgnet rundt. Gratis hotelbus to gange om dagen til Jumeirah Beach. Gåafstand til Mall of Emirates.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension

Tilkøber du halvpension er middagen enten buffet eller fra en fast menu.
Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Værd at vide

  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.