Hampton By Hilton Dubai Al Barsha

Hampton by Hilton Dubai al Barsha er et byhotel, som ligger i Al Barsha-området i gåafstand fra Mall of The Emirates. Hotellet har moderne værelser samt en tagpool, man kan slappe af ved. Der er kun få minutter til nærmeste metrostation, så du kan nemt og hurtigt komme rundt i byen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 7 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hampton by Hilton Dubai al Barsha er et nybygget hotel i moderne stil i Al Barsha-området, i nærheden af The Palm Jumeirah. Hotellet er perfekt for dig, der vil bo nær flere forlystelser i det centrale Dubai.

Slap af ved hotellets tagpool eller tag en tur til stranden ved JBR. Hotellet tilbyder dagligt en bus til stranden i JBR.

På hotellet findes en restaurant, der serverer en skøn morgenmadsbuffet.

Gratis wifi i lobbyen og på værelserne. Gratis parkering. Der er gåafstand til den nærmeste metrostation, der hedder Sharaf DG og til det store shoppingcenter Mall of The Emirates med sin berømte indendørs skibakke. Al Barsha-området er et område i konstant vækst, og her findes en blanding af beboelsesområder, hoteller, caféer og restauranter. Herfra er det let via metro eller taxi at komme til de andre bydele i Dubai.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

  • Hampton by Hilton Dubai Al Barsha er et røgfrit hotel.
  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.