Fairmont Dubai

Fairmont Dubai er et luksushotel beliggende i området nær Word Trade Center i Dubai, kun 10 minutters kørsel fra et af verdens største indkøbscentre. Der er to swimmingpools på tagterrassen og så mange restauranter, at du kan spise på forskellige spisesteder hver dag, uden at skulle forlade hotellet på en uge.

Ugens deal: de forenede arabiske emirater

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til De Forenede Arabiske Emirater. Gælder for rejser der bookes i perioden 23/9-9/10 og med afrejse fra den 18/12 2022-30/4 2023. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser og gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 4 km
Til centrum: 3,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har to udendørs pools, "sunrise pool" som har jacuzzi og "sunset pool", som har et børneområde. Ved de to pools er der solstole og parasoller. Håndklæder kan også lånes. Ved hver pool er der også en poolbar.

Der er mange forskellige restauranter på hotellet. Yeldizlar Libanesisk Restaurant til mezza og andre retter fra Mellemøsten, The Bistrot90 til luksuriøse italienske middage. Vil du have underholdning til maden, er Teatret stedet for dig. For græske smagsvarianter er det OPA, der tæller, og Café Sushi serverer sushi og sashimi. Bagatelle Dubai har sin inspiration fra Sydfrankrig, og udover klassiske franske retter finder du også et omfattende vinkort og restaurantens specielle cocktails. Buffet med alt fra internationale retter til salater og grillede specialiteter serveres i restauranten Cascade til morgenmad, frokost og middag. Der er også et par barer på hotellet, VZ's Pub og The Cigar Room.

Der er spa med flere behandlingsrum og behandlinger som massage, wraps og ansigtsbehandlinger tilbydes alt sammen mod betaling. Aldersgrænsen for spabade er 16 år. Der er også sauna og dampbad samt fitnesscenter med både maskiner og frie vægte. Husk at bestille tid til dit besøg, det gælder også træning i fitnesscenteret.

Gratis wifi overalt på hotellet. Natklub. Gratis parkering. Vaskeservice. Hotellets concierge-service er tilgængelig 24 timer i døgnet og vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Dubai-ferie.

Fairmont Dubai har en førsteklasses beliggenhed kun 10 minutter fra et af verdens største indkøbscentre, Dubai Mall. Hotellet tilbyder gratis transport til nogle af byens indkøbscentre. Fra hotellet er der direkte adgang til metroen og via en bro forbindelse til konference- og udstillingsområdet Dubai World Trade Center. Cirka 5 kilometer fra Burj Khalifa og cirka 9 km til Dubai Marina. Der er omkring 12 kilometer til lufthavnen.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension kan tilkøbes (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30, middag serveres kl. 19.00-22.00. Drikkevarer til måltiderne indgår ikke.

Værd at vide

  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Alle hoteller i Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en gratis hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt er et resort beliggende midt i storbyen. Her finder du et lækkert poolområde, en stor have, en spa og flere prisbelønnede restauranter. Med en unik beliggenhed, lige ved Dubai-bugten og nær mange af Dubais seværdigheder kan du opleve byen og formiddagen og nyde solen ved poolen om eftermiddagen.

Centara Mirage Beach Resort

Hotel Centara Mirage Beach Resort har en unik beliggenhed på Deira-øerne. Dette nybyggede familiehotel har en fantastisk beliggenhed ved stranden, et stort poolområde og et spændende eventyrbadeland. Hotellets indretning er inspireret af mytiske thailandske og arabiske eventyr, og hotellet har flere restauranter og barer samt fitnesscenter og spa.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et 5-stjernet hotel tæt på lufthavnen. Her findes flere poolområder, mange gode restauranter og en fin spa med et bredt udvalg af behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til hotellet Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai - et moderne hotel med en lidt trendy atmosfære. Lad de flotte dobbeltværelser danne en afslappet og behagelig base for din ferie, da hotellets ideelle beliggenhed gør, at du er tæt på det meste af, hvad denne fascinerende by har at byde på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotel Canopy by Hilton Al Seef bor du nabo til Dubai Bay og kan låne en cykel for at udforske de spændende omgivelser. Tag en dukkert i infinity-poolen på taget og afslut dagen på Restauant Skafos, som ligger direkte på vandet ved Al Seef-promenaden.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotel med en vidunderlig vintage-følelse. Her kan du nyde god komfort i omgivelser, der er inspireret af fortiden. Hotellet er beliggende i Bur Dubai, hvilket gør, at du bor tæt på lokale attraktioner og seværdigheder. Velkommen til et nyt medlem af Apollo Mondo One of a Kind-familien!

Howard Johnson

Hotel Howard Johnson ligger i Dubais kulturelle bydel Bur Dubai, og hotellet er et godt valg for dig, der er interesseret i byens historie. For dem der er vilde med shopping, kan man tage en taxibåd til Deira, hvor der er guldsouk, krydderisouk og shoppingcentre. På hotellet er der et poolområde, fitnessrum og tre restauranter.