Yas Island i Abu Dhabi

Midt i Abu Dhabis ørkenlandskab ligger Yas Island, der er et sandt underholdningsmekka for både store og små. Her er fantastiske strande, mange gode restauranter, shopping i topklasse og flere forlystelsesparker. Det er lidt over ti år siden, at Yas Island blev bygget, og idag er der mere end 25 millioner besøgende hvert år. Vi har samlet et udvalg af alt, hvad Yas Island har at tilbyde.

Yas Beach

Yas Beach

Yas Beach er en beach club af høj standard. Tag en drink ved stranden, spis god mad og hvil dig på en balinesisk solseng. Her er der også beach volley og poolparty med DJ om fredagen.

Ferrari World

En eventyrpark for alle fartelskere og bilentusiaster. Prøv en formel 1-bil i simulator, prøv verdens hurtigste rutsjebane og spis autentisk italiensk mad.

Yas Mall

Yas Mall

Det næststørste shoppingcenter i De Forenede Arabiske Emirater er Yas Mall. Her er hundredvis af butikker med mærker fra internationale og lokale mærker, flere restauranter, en biograf og stort legeland.

Yas Island Waterworld

Yas Waterworld

Badelandet for alle med en legende sind. Vælg mellem 45 forskellige attraktioner, både klassiske vandrutsjebaner og mere vovede udgaver, der med garanti vil give kildren i maven. Vandet er både sjovt og køler skønt i varmen!

Yas Island Warner Bros World

Warner Bros World

Forlystelsesparken åbnede i 2018 med karakterer fra Warner Bros film verden på Yas Island. I parken kan du besøge Ironmans Metropolis og Batmans Gotham City. Du kan også møde familien Flintstones, Snurre Snup, Tom & Jerry og mange flere.

Yas Island Marina

Yas Marina

Ved havnen på Yas Island ligger elegante yachter til kaj langs promenaden. Her finder du restauranter, vandsport, legepladser og mulighed for at tage en flyvetur med en vandflyver. Ved havnen er også Formel 1-banen Yas Marina Circuit.