Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 201 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Børnepoolen var dejlig varm - ungerne kunne bade i timevis uden at blive kolde.
-
Rygeområdet ved børnepoolen skal flyttes. Prisen og kvaliteten på maden fra restauranterne på hotellet hænger ikke sammen.

Bekræftet køb : 2020-03-18


10 ud af 10

+
Det hele levede op til vores forventninger, så det er svært at pege på en enkelt ting.
-
Det eneste der var irriterende og ulækkert var de mange fugleklatter både på strandstolene og rundt langs poolen.

Bekræftet køb : 2020-03-18


10 ud af 10

+
Beliggenheden og høfligt personale.
-

Bekræftet køb : 2020-03-18


8 ud af 10

+
Det supersøde personale og fin mad.
-
Det håndklæde show der var hver dag ved poolen. Folk smed deres håndklæder men brugte ikke solsengene hele dagen før sidst på eftermiddagen :-( Apollo's sportsprogram kunne godt udvides lidt og laves lidt mere spændende.

Bekræftet køb : 2020-03-15


9 ud af 10

+
Opvarmet pool, samt perfekt beliggenhed og mulighed for nem transport til strand, Yas Mall. Godt fitness rum, og lækker morgenmad.
-
Aftensmaden.

Bekræftet køb : 2020-03-11


6 ud af 10

+
-
Plads til forbedring , har været der en gang sidste år , siden da er det blevet MEGET slidt , Og så blir der arbejdet på golfbanen fra midt på natten , slået græs osv en del støj , og så lige flyene ,, men det vidste vi jo .. KOMMER TIL ABU DHABI YAS IGEN , men IKKE på Radisson Blu ..

Bekræftet køb : 2020-03-02


9 ud af 10

+
poolområdet
-

Bekræftet køb : 2020-02-24


9 ud af 10

+
Servicen
-
Temperaturen i deres Als Carte restaurant.

Bekræftet køb : 2020-02-19


9 ud af 10

+
Maden, værelset, sødt personale
-

Bekræftet køb : 2020-02-19


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

3303 bedømmelser
Meget godt
 
1918
Godt
 
969
Middel
 
234
Mindre godt
 
88
Dårligt
 
94

5 nyeste bedømmelser

26-11-2019

af AxelR207

Overvej andre hoteller

Vi boede her på værelse 534 i en uge. Hotellet ligger langt fra selve byen. Taxi til byen koster ca. 80 Dirham. Hotellet ligger i forlængelse af start og landingsbanen, hvorfor fly larmer døgnet rundt. Hertil kommer den italienske restaurant som afholder selskaber udendørs med meget høj musik til langt ud på natten. Klager man over støjen flyttes man (hvis muligt) til den anden ende af hotellet men det hjælper ikke meget. Hotellet er lidt slidt, maden god og rengøring kunne være bedre. Der får små gratis busser til indkøbscentre og stranden. Der findes busser men her skal betales med et kort som kun kan købes i selve Abu Dhabi.

 
21-11-2019

af Casper W Køge, Danmark

Dejlig ferie på Yas Island

Vi er netop kommet hjem fra en rigtig dejlig ferie nær Abu Dhabi på Yas Island og boede på Radisson Blu Yas Island. Hotellet ligger super fedt lige ud til golfbane men stadig med udsigt til vand og storby i det fjerne. Vi havde værelse ud til vand/pool siden. Værelse nr 230 hvilket var et ganske udemærket værelse. Hotellet ligger 500 meter fra Formel 1 banen/racerbanen Yas Marina Circuit og en meget kort bustur til Ferrari World, mega vandland og meget mere. Der var ingen støjgener fra banen, men heller ikke meget aktivitet på det her tidspunkt pga forberedelserne til formel 1 løb her indenfor de næste uger. Banen var desværre lukket for offentligheden i den uge vi var der pga de forberedelserne (det er selvfølgelig ikke noget hotellet kan gøre noget ved). Det var overraskende stille på værelset, meget lydtætte. Lufthavnen ligger ikke langt fra så nogle gange var indflyvningen lige ind over hotellet, men det var ikke noget problem for os. Og igen så når man skulle sove kunne man kun hører det svagt når man var på værelset. All inklusive restauranten/buffeten var udemærket uden at være prangende. Men der var lidt for en hver smag, men der kunne godt savnes lidt mere opfindsomhed. Søde og hjælpsomme tjenere og personale generelt. Der var lidt bøvl med vores værelse da vi kom om natten. Vi fik i første omgang et værelse hvor der allerede boede nogle i som vi så desværre fik vækket kl 0400 om natten. Det var ikke så heldigt... Men vi hurtigt et andet værelse, men det havde været god stil fra hotellets side og give en eller anden erkendelse for fejlen. Det havde ikke behøvet at være noget særligt, men bare et eller andet symbol på at man tager sådan en banal fejl seriøs og lige give hotellets service et ekstra pift. Vi stod trods alt med alle vores ting foran en dør og prøvede kortet og fik til sidst vækket en anden sovende familie og måtte så tilbage til lobbyen igen og starte forfra ha ha. Skidt pyt. Det er mega fedt at hotellet har en gratis bus som kører hele dagen til Yas Mall, Ferrari World og meget andet. Der er også en slags offentlig bus som også er gratis der også kører oppe fra Plaza. Et lille tip, hvis man gerne vil have lidt ro ved poolen kan man gå hen og ligge ved Park Inn’s pool. Park Inn hører sammen med Radisson Blu hotellet. Vi havde en rigtig god uge på Radisson Blu Yas Island.

 
19-11-2019

af simonelawaetz Odense, Danmark

Fantastisk oplevelse

Fantastisk hotel med serviceminded personale, maden var i top klasse. Min familie og jeg havde en perfekt oplevelse. Klart et sted vi kunne finde på at tage hen igen. Poolen havde en perfekt temperatur, så alle aldre kunne være i i længer tid. Udsigten fra værelset var utrolig smuk

 
30-04-2019

af AcMilan79 Søborg, Danmark

Kunne have fået 5 stjerner men får kun3!

Fint hotel med store værelser og rigtig god mad i buffet restaurant. Pool området er lidt lille ift hotellets størrelse. Desværre så spiller den italienske restaurant mega høj musik hver mandag og torsdag indtil kl 1-2 stykker og hvis du bor i den forkerte ende af hotellet, så kan du godt glemme at sove inden de slukker musikken. Vi boede på værelse på 535 og klagede efterføgende så vi fik et værelse i den anden ende af hotellet. Der kunne vi stadig høre musikken tydeligt men kunne dog falde i søvn. Ufatteligt at hotellet kan acceptere at genere så mange af deres gæster! Derudover, så serverer baren all inclusive sodavand og slush is i 1-gangsplastic glas, som ligger og flyder omkring pool området når folk har drukket det og stillet det tomme glas på et bord. Her burde hotellet bruge plast glas som kan genbruges. Både godt for miljøet og for pool området.

 
11-02-2019

af Per H København, Danmark

Det hidtil bedste ophold i Emiraterne!

For tredie gang var vi i Emiraterne og nyde sol og varme. Alle gange har der været et rigtig godt hotel, og Radisson Yas Island viste sig også at være en super god oplevelse. God mad og vin og dejlige omgivelser. Tjenerne i restauranten var meget venlige, opmærksomme og omsorgsfulde og maden var upåklagelig - eneste problem var, at det var svært ikke at spise for mange af de m eget lækre desserter. Vi gjorde flittigt brug af både poolen (29 grader - herligt) og fitness centret. I sidstnævnte var der lavet total renovering med helt nye maskiner - det fungerede bare perfekt. Eneste problem vi oplevede var i jacousi for kvinder. 1. gang var der ikke vand i bassinet, og de øvrige gange kunne den kun tændes med hjælp fra personalet. Mændenes fungerede perfekt. Noget der også udmærkede stedet var, at der var mange muligheder for at komme rundt i omgivelserne, vi var på Yas Beach, Yas Mail, Omkring Ferrari World og i Yas Marina, hvorfra vi havde glimrende syn til træningsaktiviteterne på Formel 1 banen. Da vi tidligere var i Fujairah og Ras Al Khaimah var vi begrænsede til hotellets område, med mindre vi benyttede an arrangeret tur.