Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

 • • Privat strand
 • • Perfekt beliggenhed i Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotel med alt, man kan ønske sig for en skøn ferie; privat strand, stort poolområde og god service. Hotellet ligger centralt i Abu Dhabi, hvor der findes luksuriøse shoppingcentre og masser af seværdigheder.

Ugens deal: de forenede arabiske emirater

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på vores charterrejser til De Forenede Arabiske Emirater. Gælder for rejser der bookes i perioden 5/8-21/8 og med afrejse senest den 30/4 2023. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser og gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Club-værelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Opvarmet pool og familiepool området og stranden var god.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche har et flot poolområde, hvor du kan nyde skønne svømmeture, svømme hen til poolbaren eller tage en tur i vandrutsjebanen. Kun få minutter fra hotellet ligger den private sandstrand. Ud over bare at nyde havet kan du også prøve jetski eller windsurfing mod betaling. Gratis solstole, parasoller og håndklæder.

På hotellet er der ikke mindre end ni restauranter. Morgenmad, frokost og middagsbuffet serveres på La Terrazza med udsigt over Den Persiske Bugt. På Bocca kan du nyde italienske retter med udsigt over Cornichen. På Toki venter det asiatiske køkken, mens der er overflod af desserter på Vienna Plaza. Der er aftenunderholdning med livemusik på Jazz Bar & Dining Dazzling eller sport på sportspubben Hemingway's.

Hvis du vil holde pause fra solen, kan du benytte dig af hotellets tre indendørs pools. Du kan også prøve sauna og fitnessrummet gratis. Der findes desuden en eksklusiv spa med behandlinger mod betaling. Børnene trives godt i børneklubben (i hotellets regi med engelsktalende personale) og på legepladsen.

Executive Lounge
Gæster som bor i club-værelser har adgang til hotellets Executive Lounge. Her serveres snacks formiddag og aften samt afternoon tea og kontinental morgenmad. Gæsterne får også privat ind- og udcheckning samt high speed wifi.

Yas Island
Oplev Yas Island med hele familien. Bussen Yas Express (gratis) stopper udenfor hotellet tre gange pr. dag. Bussen tager dig fra hotellet til Yas Island, hvor shoppingcentret Yas Mall og de tre forlystelsesparker Ferrari World, Warner Bros. World og Yas Waterworld ligger. Læs mere om Yas Island her.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet). Hvis du booker halvpension og rejser over nytår, indgår morgenmadsbuffet, frokost og festmiddag om aftenen
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet).
 • All Inclusive

Når voksne tilkøber måltider inden afrejse, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i La Terrazza, kl. 06.30-10.30 på hverdage, kl. 06.30-11.00 i weekender
 • Frokostbuffet i La Terrazza, kl. 12.30-15.30
 • Frokost fra fast menu i restaurant Bocca (søndag-torsdag), kl. 12.00-15.30
 • Frokost fra fast menu i Escape Pool Bar, kl. 12.00-16.00
 • Middagsbuffet i La Terrazza, kl. 18.30-23.00
 • Middag fra fast menu i restaurant Bocca, kl. 19.00-23.00
 • Snacks i Escape Pool Bar, kl. 16.00-18.00
 • Forfriskninger, kaffe, te, sodavand, øl og vin ad libitum i Escape Pool Bar, kl. 12.00-19.00
 • Forfriskninger, kaffe, te, sodavand, øl og vin ad libitum i Bocca Bar, kl. 12.00-22.00
 • 20% rabat på spabehandlinger

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til morgenmad på afrejsedagen.

Værd at vide

 • OBS! På dette hotel må gæster under 21 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.
 • Fra og med 18. juli og frem er familiepoolen og børnepoolen med vandrutsjebaner lukket for større renoveringsarbejde. Poolen, der kun er for voksne, er stadig åben.

Alle hoteller i Abu Dhabi

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Conrad Abu Dhabi Etihad Tower – her kan du opleve spektakulære solnedgange og panoramaudsigt over hovedstaden. Dette er virkelig et luksushotel, der kan tilbyde byens højeste udsigtspunkt, en fantastisk spa, flere pools og en privat strand. Hotellets beliggenhed, nabo til et indkøbscenter med mange designerbutikker, og langs den populære Cornich gør det til "the place to be" i Abu Dhabi.

Al Raha Beach

Al Raha Beach ligger lige ved stranden i Abu Dhabi og er et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet har et stort og indbydende poolområde samt en privat sandstrand, der kantes af palmer. Med faciliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole, børnepool og fitnessrum, kan du se frem til en komplet ferieoplevelse!

Radisson Blu Yas Island

Radisson Blu Yas Island er et elegant hotel, som ligger på den skønne ø Yas Island. Hotellet ligger i skønne omgivelser med sandstrande, shopping og populære attraktioner som fx Ferrari World og Yas Waterworld tæt på. Her venter en sjov familieferie i De Forenede Arabiske Emiraters største emirat og hovedstad.