Bedømmelse af Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
10 ud af 10 baseret på 1 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
10,0 / 10
Rengøring
 
10,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
10,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
10,0 / 10
Mad og drikke
 
10,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Deres flexibilitet og service da i ikke havde booket værelset som vi havde bestilt og betalt for incl fuldpension selvom deres restaurant havde lukket søndag, så sørgede de alt for os selvom i ikke havde lavet noget rigtigt der!
-

Bekræftet køb : 2020-08-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

31% af gæsterne anbefaler

606 bedømmelser
Meget godt
 
98
Godt
 
187
Middel
 
198
Mindre godt
 
88
Dårligt
 
35

5 nyeste bedømmelser

20-04-2021

Indlæg af kimjM6716ZK Vejle, Danmark

Ikke prisen værd

Det skulle være et 4-stjernet hotel, men det er vildt overdrevet. Hotellet er i nogenlunde stand, men badeværelset er ekstrem slidt. Der er svamp i badekabinen (ja, det er en badekabine), ingen varme overhovedet på badeværelset, så det er vildt koldt. Også er badet udstyret med en sparebruser, som man brugte for over 15 år siden. Det er ikke prisen værd.

 
04-04-2021

Indlæg af ullahelenef

pas på hvis du satser på at lade din tesla op i radissons p kælder.

3 stk teslaopladere som er til dispution for gæster. skønt tænkte jeg og checkede lige en x tra gang telefonisk. kom derop til verdens smalleste p pladser ( var faktisk blevet advaret på forhånd ) med hjælp fra den venligste unge mand fra køkkenet fik vi bugseret bilen ing ( ca 20 min ) og skulle lade. out of order. ligeledes med nr to oplader.. nr 3 var optaget. så måtte jeg køre helt til skalborg kl 11 om aftenen ( lav spænding på batteriet er jo ikke godt 20 pct. der sad jeg så i en halvanden time - kom tilbage og ingen p pladeser. parkerede så ude i vestbyen ---jeg var ulykkelig . konferedere med mit firma om at forhandle nedsat pris -- no way. den mest ubehagelige kvinde lod mig forstå med fast og ikke venlig attitude at det var ikke deres ansvar at sørge for at laderne virker. kontaktede så tesla der oplyser at det er private opladere samt at det er hotellets ansvar. det menet damen i receptionen ikke.Så jeg måtte betale trods de 850 kr for verdens dårligste oplevelse.

 
28-03-2021

Indlæg af mercedesmorel København, Danmark

Fantastisk ophold

Room service med super lækker mad! Fantastisk service fra alle sammen. Rent værelse med badekar som jeg ønskede. Perfekt til at slappe i disse corona tider, hvor alle spa og kropsbehandlinger er lukket i hele landet.

 
27-03-2021

Indlæg af majasA1699RX

Deroute for et ellers godt hotel.

Vi boede her i sommers og var meget tilfredse. Denne gang startede opholdet med at vi blev anvist et beskidt værelse med uredt seng. OK fejl i bookingsystemet. Det nye værelse havde den gode seng og udsigt vi sætter pris på. Badeværelsesgardinet lugtede dog lidt hengemt og var af den type, der suges ind og fylder 1/4 af brusekabinen. Strygejernet havde været en tur på gulvet og den knækkede spids rev i tøjet... øv. Vi havde glædet os til den inkluderede morgenmad, da hotellet havde en virkelig god buffet i sommers. Det kan man ikke under Corona, men man kan jo gøre sig umage... Vi fik udleveret en styroporæske med et indhold, der fik mig til at tænke på en ridelejr og min mand på militæret...se foto. På forespørgsel - nej det blev ikke tilbudt - fik vi udleveret en plastbox med røræg og pølse. Vi fik også en muffin, som var delvis frossen. Kaffe latte? Nej, desværre espressomaskinen er slukket... Corona er hård ved hotelbranchen - Det her er ikke måden at komme godt igennem på.

 
22-03-2021

Indlæg af bethinalone Tønder, Danmark

Fint hotel hvor Rengøring var i top

Fint hotel hvor Rengøring var i top Der var ekstra puder i skabet, som var et kæmpe plus. Den bookede dobbeltseng bestod desværre af 2 enkeltsenge, som ikke havde bøjler eller lignende ved benet, så sengene skulle skubbes sammen et par gange i løbet af natten Den oplyste pris ved booking var ikke den der blev opkrævet ved udtjekning (dog kun +100 kr, men alligevel) så det var lidt mærkeligt selvom man var medlem