Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg

Velkommen til Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg i det nordlige Danmark. Hotellet er godt beliggende for dem, der bl.a. ønsker at opleve seværdigheder og restauranter til fods, da Aalborgs højdepunkter er inden for gåafstand. Her bor du moderne med udsigt over havnen, og hotellets brasserie serverer alt fra tapas til gode salater. Benyt også muligheden for at slappe af i hotellets Bar & Lounge eller træne i hotellets fitnessrum.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Servicen i receptionen, dejligt værelse m havudsigt brugte ingen faciliteter ,spiste kun morgenmad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hvis du vil bo midt i centrum i Aalborg, er Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg helt perfekt. Her bor du med udsigt over havnen, og hotellet har en restaurant, bar og fitnessrum.

Mad og drikkevarer
Hotellet har et brasserie og en bar. Brasserie Pascal serverer klassiske, franske retter med et moderne twist og fokuserer på at skabe gode smage fra lokale råvarer. Du kan også slappe af i rolige omgivelser i Bar & Lounge til tonerne af live klavermusik.

Træning
Hotellet har et fitnessrum med moderne træningsudstyr, og der er flere gode løberuter i byen.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi.

Oplev området
Der er meget at se og gøre i nærheden af hotellet. Se lokale vartegn såsom statuen af Aalborg, klosteret fra 1500-tallet og Aalborgs historiske museum. I nærheden er også den berømte Jomfru Ane Gade, hvor der ligger et væld af barer, butikker, caféer og restauranter. I nærheden ligger også Det Kongelige Toldkammer og Toldbodsplats, som er smukke eksempler på romantisk dansk arkitektur fra begyndelsen af 1900-tallet. Lige ved siden af spiller et musikalsk springvand værker af George Frideric Handel. Hotellet ligger ca. 6 km fra Aalborg Lufthavn og ca. 750 meter fra den nærmeste togstation.

Måltider

Morgenmad. Halvpension (morgenmad og frokost), halvpension extra (morgenmad og middag) eller helpension mod tillæg.