Comwell Hvide Hus Aalborg

Bo centralt på Comwell Hvide Hus Aalborg, der er kendt for arkitekturen og den smukke beliggenhed ved Kildeparken mid i Aalborg. Hotellets a la carte-restaurant tilbyder klassiske retter med et twist, oftest med økologiske og lokale råvarer. På hotellet findes et fitnessrum, og der er flere løberuter i området. Fra Comwell Hvide Hus Aalborg er der kort afstand til butikker, restauranter og byliv.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Comwell Hvide Hus Aalborg har en af byens smukkeste og mest centrale placeringer i Aalborg.

Hotelrestauranten Restaurant Vesterbro tilbyder klassiske retter med et twist. Restaurantchefen benytter oftest økologiske og lokaldyrkede råvarer, og retterne er enkle med mulighed for selv at sammensætte egen menu ud fra et menukort. Der er også mulighed for at nyde en skøn drink i hotellets lounge og bar.

Hvis du ønsker at være aktiv, tilbyder hotellet et fitnessrum med både vægte og cardiomaskiner. Digitale løberuter på 3, 5 eller 10 km i området via RunGo.

Øvrige faciliteter på hotellet såsom gratis wifi, gratis roomservice, vaske & rens, p-kælder med direkte adgang til receptionen og oplader til elbil.

Comwell Hvide Hus Aalborg ligger i Ålborg nær lufthavnen og kun 10 minutter til fods fra seværdigheder som fx Nordjyllands kunstmuseum og Ålborgtårnet.

Måltider

Morgenmad. Halvpension (morgenmad og middag) mod tillæg. Drikkevarer indgår ikke.

Værd at vide

  • Alle Comwell-hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder, at 30-60% af alle de indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske.
  • Alle Comwell-hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder, at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet.