Nordjylland og Vesterhavet

Opdag Nordjylland og Vesterhavet med skønne badestrande og spændende seværdigheder. Tag på udflugt til Skagen, Aalborg, Løkken eller Thorupstrand, kystbyen som er kendt fra TV programmet "Gutterne på Kutterne". Tag på byvandring i Aalborg, eller giv dig i kast med surfing i Cold Hawaii ved Klitmøller. I Nordjylland og ved Vesterhavet venter der en god sommerferie.Fakta om Nordjylland og Vesterhavet

Transfer

Aalborg lufthavn er beliggende kun 6 km fra Aalborg centrum. Det er mulighed for både at tage taxi, bus eller leje bil for at komme fra lufthavnen og til byen.

Flere fakta

Andre rejsemål Danmark

København og Nordsjælland

I området København og Nordsjælland er masser af opleve, når det gælder kultur, seværdigheder og natur. Hovedstaden er flere gange blevet kåret til verdens bedste by at bo i - og det er let at forstå! Her findes restauranter i verdensklasse, spændende arkitektur og overflod af trendige butikker. I Nordsjælland findes charmerende byer langs med kysten mod Øresund, og her er flere charmerende havneområder og dejlige kurhoteller i naturskønne omgivelser.

Aarhus og Sønderjylland

Et ophold i enten Aarhus eller ned mod Sønderjylland indeholder alt, hvad du har brug for på en ferie. I området er der masser at opleve, når det gælder seværdigheder, kultur og madoplevelser. Aarhus er Danmarks 2. største by og rummer derfor utrolig mange oplevelser. Sønderjylland kan opleves på mange måder og har noget for enhver smag. Her er der gode muligheder for at opdage Sønderjylland på cykel eller tage en af de populære vandreture.