Comwell - Køge Strand

apollo mondo selected

Nyd et dejligt ophold på Comwell Køge Strand - et af vores Apollo Mondo Selected-hoteller. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser nær stranden. Her er a la carte-restaurant med en afslappet atmosfære, der serverer mad fra det moderne, nordiske køkken. På hotellet er der fitnessrum, og i nærområdet er der løberuter og flere golfbaner.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Comwell Køge Strand er beliggende i naturskønne omgivelser med direkte adgang til stranden. Hotellet byder på en fantastisk terrasse med udsigt over marker og vandet. Når vejret tillader det, byder køkkenchefen på mad fra grillen.

Mad og drikkevarer
Hotellet har en smuk a la carte-restaurant med udsigt over havets og bugtens frodige natur, der skaber en helt speciel atmosfære. Maden er inspireret fra det moderne, nordiske køkken med sæsonens friske råvarer. Desuden kan hotellets sommelier sørge for, at I kan nyde det helt perfekte glas vin til den udsøgte mad. Hotellets samlingspunkt er baren. Her hersker en varm og uformel atmosfære med hygge, stemning og udsigt ud over den smukke natur. Både baren og restauranten tilbyder udendørsservering på terrassen, når vejret tillader det.

Barista kaffe på Mondo Café
På alle Apollo Mondo Selected-hoteller findes der en kaffebar, Mondo Café - et sted til afslapning og en virkelig god kaffe. Tag en pause fra udflugter og oplevelser med en forfriskning fra caféen og slap af efter et herligt træningspas.

Træning og velvære
Hvis du kan lide at være aktiv, findes der digitale løberuter på 3, 5 eller 10 km i området via RunGo. Hotellet har desuden et fitnessrum med moderne udstyr. Der findes flere golfbaner tæt på hotellet.

Øvrig information
Du kommer nemt til Comwell Køge Strand med S-tog til Køge Station. Hotellet ligger kun 1,3 km fra stationen, og det tager ca. 45 minutter fra København. Der er også gratis parkering ved hotellet for dem, der kommer i bil.

Inkluderet i Apollo Mondo Selected på Comwell Køge Strand

  • Fitnessrum
  • Wifi
  • Parkering

Måltider

Morgenmad. Halvpension (morgenmad og middag) mod tillæg. Drikkevarer indgår ikke.

Værd at vide

  • Alle Comwell-hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder, at 30-60% af alle de indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske.
  • Alle Comwell-hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder, at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet.
Apollo Mondo Selected
  • Høj kundetilfredshed
  • Mondo Coffee
  • Polly & Mino Playtime
  • Gratis fitnessrum og wifi