Bedømmelse af Rungstedgaard Hotel

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

312 bedømmelser
Meget godt
 
123
Godt
 
129
Middel
 
36
Mindre godt
 
18
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

23-05-2021

Indlæg af Lamedia Hedehusene, Danmark

Skønt gourmet ophold

Undertiden en slidt titel, men på Rungstedgaard, er den berettiget. Hjælpsom og venlig stab og et absolut top køkken, leverede en fantastisk oplevelse. Området er smukt og de mange terrasser gør stedet perfekt på en sommerdag.

 
21-11-2020

Indlæg af E3194ABchristinak

Super lækkert

Virkelig skønt sted, fantastisk og mad og Hyggelige omgivelser og skøn atmosfære rundt på hele hotellet Skal helt sikkert besøge det igen og kan varmt anbefale et ophold til alle både med og uden børn

 
17-11-2020

Indlæg af ceciliel747

Afslappende forkælelse

Vi har netop nydt en overnatning på Rungstedgaard i de fineste omgivelser med super lækker middag, morgenmad og sødt. Personalet er søde og opmærksomme. Start med en massage hos Art by Cat, så er kroppen klar til afslapning.

 
03-11-2020

Indlæg af gottrup_friis Århus, Denmark

Skønt sted til afslapning

Vi havde en skøn weekend tur til Rungstedgaard som byder på god service, lækker mad og fine omgivelser. Værelserne er rene og pæne, men ikke så store. Der var god adgang til sprit/håndvask, fri adgang til vand, kaffe og the flere steder. Vi fik en dejlig tre-retters menu med gode vine. Der er gode muligheder for ture i naturen eller en dukkert i Øresund. Et besøg i Karen Blixens hjem lige ved siden af hotellet kan anbefales .

 
18-10-2020

Indlæg af Wellemberg Næstved, Danmark

Value for money

Købt et Take-offer tilbud som overgik vores forventninger på alle punkter. Moderne hotel med gode faciliteter i nye nye værelser beliggende og i en stor flot skovpark, tæt på Rungsted havn. Vi fik en veltilberedt og velsmagende 4 retters middag med dertil tilhørende velafstemt god vinmenu. God betjening og venlig betjening. Fin morgenmad, søndagsfitness, fri kaffe. God oplevelse.