Bedømmelse af Rungstedgaard Hotel

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

315 bedømmelser
Meget godt
 
124
Godt
 
130
Middel
 
37
Mindre godt
 
18
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

18-07-2021

Indlæg af KirsaDK Denmark

Dejligt ophold:-)

Alt var sååå godt. Velkomsten i receptionen var varm og imødekommende. Vi havde et gourmetophold og maden var virkelig dejlig- kalvekødet var lidt kedeligt, men det syns jeg altid kalv er. Tjeneren gjorde oplevelsen endnu bedre. Hun var meget professionel og rar. Kan kun anbefale stedet.

 
10-07-2021

Indlæg af Mer21maid Copenhagen

Skønt sted, men ikke topklasse

Har været på Rungstedgaard nogle gange, men aldrig privat. Det kom jeg så nu, og det er et skønt sted i passende afstand til København, så man stadig føler, at man kommer væk - uden at skulle sidde 6 timer i en bil. Værelset var dejligt, lidt run down. Det automatisk tændende lys er til irritation om natten… Vil bestemt give hotellet som sådan 4 stjerner. Vores ophold inkluderede middag og morgenmad. Begge dele var udmærket. Dog kunne to af middagsretterne have været en del bedre, hvis 1) torsken ikke havde været overkogt, 2) kødet ikke havde været - i særklasse - sejt. Kødet var nærmest uspiseligt, og flere af gæsterne klagede over det. Det er faktisk slet ikke ok, og derfor får Rungstedgaard 3 meget små stjerner…

 
05-07-2021

Indlæg af GAage Viby J, Danmark

Tilfredse hotelgæster

Havde 4 overnatninger. Pænt og rent hotel. Gratis kaffe eller te til rådighed. Et minus på værelset var lys i forgangen, der tændte automatisk og ikke kunne slukkes manuelt. Morgenmaden var i orden, selvom der måtte gøres opmærksom på tomme fade. Spiste aftensmad en aften. Det var mad i topklasse, absolut gourmet. Betjeningen i restauranten var i top.

 
23-05-2021

Indlæg af Lamedia Hedehusene, Danmark

Skønt gourmet ophold

Undertiden en slidt titel, men på Rungstedgaard, er den berettiget. Hjælpsom og venlig stab og et absolut top køkken, leverede en fantastisk oplevelse. Området er smukt og de mange terrasser gør stedet perfekt på en sommerdag.

 
21-11-2020

Indlæg af E3194ABchristinak

Super lækkert

Virkelig skønt sted, fantastisk og mad og Hyggelige omgivelser og skøn atmosfære rundt på hele hotellet Skal helt sikkert besøge det igen og kan varmt anbefale et ophold til alle både med og uden børn