Rungstedgaard Hotel

Rungstedgaard – et charmerende hotel, hvor personalet gør det lille ekstra for sine gæster, er beliggende i en frodig have og med udsigt over sundet. Her kan du nyde roen og stadig kun være ca. 30 minutter i bil fra pulserende København.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Omgivelserne omkring Rungstedgaard er naturskønne, og der findes både vandre- og cykelruter såvel som golfbaner i nærheden. Hotellet ligger ca. 1 km fra togstationen Rungsted Kyst, og som nabo ligger det populære Karen Blixen-museum. Alle værelser på Rungstedgaard er indrettede i dansk design.

Hotellets restaurant, The lounge, er en a la carte-restaurant inspireret af det nordiske køkken. Her kan menuen variere fra dag til dag afhængig af tilgang til lokale råvarer, og hvad der passer bedst smagsmæssigt hertil. På hotellet findes områder, hvor der altid er gratis kaffe, te og kildevand. Morgenmaden serveres med udsigt over Øresund.

I løbet af sommeren indgår ekstra fordele såsom dagens sommerret til middag med et tilhørende glas vin. Ydermere får man også en voucher til en læskende sommerdrink.

Gratis adgang til fitnessrum, hvis du vil være aktiv på ferien. Hvis du kommer i bil, er der gratis parkering ved hotellet.

Gå ikke glip af muligheden for at besøge Karen Blixen museum & café under din ophold på Rungstedgaard.

Måltider

Morgenmadsbuffet.