Rungstedgaard Hotel

Rungstedgaard – et charmerende hotel, hvor personalet gør det lille ekstra for sine gæster, er beliggende i en frodig have og med udsigt over sundet. Her kan du nyde roen og stadig kun være ca. 30 minutter i bil fra pulserende København.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Omgivelserne omkring Rungstedgaard er naturskønne, og der findes både vandre- og cykelruter såvel som golfbaner i nærheden. Hotellet ligger ca. 1 km fra togstationen Rungsted Kyst og som nabo ligger det populære Karen Blixen-museum. Alle værelser på Rungstedgaard er indrettede i dansk design.

Hotellets restuarant The lounge er en a la carte-restaurant inspireret af det nordiske køkken. Her kan menuen variere fra dag til dag afhængig af tilgang til lokale råvarer, og hvad der passer bedst smagsmæssigt hertil.

Gå ikke glip af muligheden for at besøge Karen Blixen museum & café under din ophold på Rungstedgaard.

Måltider

Morgenmadsbuffet.