Bedømmelse af Radisson Blu Scandinavia Copenhagen

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

62% af gæsterne anbefaler

3085 bedømmelser
Meget godt
 
613
Godt
 
1297
Middel
 
724
Mindre godt
 
292
Dårligt
 
159

5 nyeste bedømmelser

29-11-2020

Indlæg af anbrrs

Næsten upåklageligt

Jeg var på hotellet sammen med min kæreste. Hotellet er flot og fremstår renligt. Venligt personale. Jeg vil her specielt fremhæve en lyshåret kvinde med østeuropæisk accent i morgenmadsbuffeten. Sikke en fantastisk kundeservice hun leverer. Smilende, serviceminded og effektiv. Det er sjældent man møder personale med den slags engagement i deres arbejde. Det eneste jeg ser der har brug for en opjustering er mere personale der kan tale dansk (dansk hotel). Derudover ringede jeg til receptionen efter en ekstra dyne, den skulle jeg selv afhente i receptionen da der ikke var personale til at komme op med den. Da jeg ankommer til receptionen står der 3 personer og laver intet. Der var nok ingen af dem der var blevet overanstrengt af at rende op med den dyne.

 
16-11-2020

Indlæg af ullachristensen

Fremragende hotel, gode hotel restauranter.

Fremragende hotel, gode hotel restauranter, dejligt værelse og bad, god renlighed og venligt personale der hjælper når der er brug for det - fx når man har glemt toilet artikler (tandbørste, hårbørste osv.)

 
09-11-2020

Indlæg af tanniek2014 Herlufmagle, Danmark

Vi ses igen

Dejligt ophold, med fantastisk panoramaview over Københavns skyline. Det kan i hvert fald anbefales at vælge et værelse i toppen. Personalet var søde og utrolig professionelle, og var behjælpelige hele vejen igennem.

 
21-10-2020

Indlæg af Tina502020 Silkeborg, Danmark

Et par feriedage i København

Et par dejlige efterårsdage i København. Vi kom en time tidligere end det angivne tidspunkt, og uden at det blev tjekket blev vi afvist med besked, at vi kunne komme igen om en time - det havde været dejligt, hvis de i det mindste havde ladet som om, at de tjekkede om værelset var klar. Hotellet virker lidt slidt. God morgenmad med meget venlig betjening. Kr. 195,- i døgnet for parkering når man er gæst på hotellet, mener jeg er for dyrt.

 
23-08-2020

Indlæg af maibritdessau

Skønt hotel med hjælpsom lobby

Jeg fik et værelse med en helt fantastisk udsigt over byen og vander. Personalet i Lobbyen var hjælpsomme til at tjekket mig ind 30 minutter før tid og låne mig en iphoneoplader. Morgenmaden smagte godt