Bedømmelse af Radisson Blu Scandinavia, Copenhagen

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

62% af gæsterne anbefaler

3090 bedømmelser
Meget godt
 
615
Godt
 
1297
Middel
 
725
Mindre godt
 
294
Dårligt
 
159

5 nyeste bedømmelser

18-01-2021

Indlæg af louiseH1291WO

Bedste service og smukkeste udsigt i København

Takket være det sødeste personale og en helt forrygende udsigt fra værelset, fik vi verdens bedste miniferie. Super god morgenmad og nemt med parkering lige ved hovedindgangen. Og så var al personale så utroligt børnevenlige.

 
08-01-2021

Indlæg af cla507 Sønderborg, Danmark

Radisson

Rigtigt fint hotel. Intet at bemærke. Under corona, så svært at vurdere det samlede indtryk af hotellet samt dens faciliteter. Men generelt høj standard og service på de radisson jeg bruger. Så kan kun anbefales

 
02-01-2021

Indlæg af Marie K København, Danmark

Skuffende oplevelse

Hotellet levede ikke op til forventningen om 4 stjernet hotel. Beskidte og slidte tæpper og møbler. Dårlig opfølgende rengøring. Små rum med slidt inventar. Personalet i receptionen gjorde hvad de kunne.

 
02-01-2021

Indlæg af snedkerservice

Manglende service

Gennerelt misforståelser og manglende service, vi var i kontakt med 5 af jeres medarbejdere fra booking via tlf. til indtjekning, og mens vi var på hotellet. Er med på at corona situationen går at der ikke er noget åbent, men ALT er jo selvbetjening, ikke engang en spand isterninger kan man få bragt til værelset... bestik tallerkner og glas, en ekstra stol når nu vi skulle sidde på værelset og spise... stolen endte vi med at låne fra gangen, da jeres medarbejder ikke forstod hvad vi skulle med en ekstra stol.

 
02-01-2021

Indlæg af petersentina Valby, Danmark

Perfekt, lige indtil.......

Min kæreste og jeg havde bestilt værelse til nytårs aften. Kommer ind på hotellet til et super hold bag reception disken. Fantastisk service. Kommer op på værelset og er ved at falde bagover med den fantastiske udsigt og dejlige værelse. Desværre ryger begejstringen da jeg åbner mini baren og der er en gammel mælk, gammel laks, og andre småting derinde. Får ringet ned og med det samme kommer der en og rengøre det. Da jeg et par timer senere skal i bad og bruge den lille spand på toilettet, er den proppet med toiletrulle og hvad der ligner blodige tamponer. Det er simpelhen for ulækkert!!!! Da vi kom hang der et skilt på døren med at der var lavet rengøring 30/12 altså en dag før vi kom. Og i skriver i laver rengøring ud fra et 20 skridts program. I disse Corona tider havde jeg forventet mere af en kæde som Radisson. Vi vil nok holde os til “safe to visit” hoteller i fremtiden. Igen....Super sødt personale! Og vi blev tilbudt at flytte værelse, men der var pakket ud og vi havde gjort værelset lidt nytårs festligt, og da vi ikke vidste hvilken udsigt vi ville få, sagde vi pænt nej tak.