Radisson Blu Scandinavia, Copenhagen

Det 26. etagers høje hotel Radisson Blu Scandinavia Copenhagen er centralt beliggende i København med gåafstand til både seværdigheder og forlystelser. Fra hotellet er der en smuk udsigt over København, og hotellets beliggenhed gør det til et perfekt udgangspunk, hvis man vil udforske byen.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Blu Scandinavia Copenhagen er beliggende i bydelen Christianshavn med trendige caféer i området og kanaler med husbåde. Fra hotellet er der gåafstand til det centralt København med en bred vifte af forlystelser og restauranter.

På hoteller er der tre restauranter og en lobbybar. Den italienske restaurant Filini er åben til både frokost og middag. Her tilbydes retter som pasta, pizza, antipasti og selvfølgelig vin. Her serveres også morgenmaden. Nyd japanske retter på restaurant Kyoti, der er populær for sin teppanyaki. Blue Elephant er en af Københavns bedste thailandske restauranter, så vi anbefaler at booke bord i forvejen, hvis du vil spise her.

Gratis wifi, fitnessrum (for gæster over 18 år) og kasino. Udendørs parkering mod betaling. Gåafstand, ca. 10 min. til metrostationen Islands Brygge. Ca. 20 minutter til fods til Tivoli.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension (morgenmad og frokost) og halvpension extra (morgenmad og middag) mod tillæg.