Kurhotel Skodsborg

Nyd et luksuriøst ophold i naturskønne omgivelser på Kurhotel Skodsborg, der ligger lige ved havet og kun ca. 20 minutters kørsel fra København. Tag del af kulinariske oplevelser, smuk natur, aktivitet, afslapning og kulturelle oplevelser.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer. Superior-værelser for 1-2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 16,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kurhotel Skodsborg ligger kun ca. 20 minutters kørsel fra Købehavn og er et spa-hotel baseret på enkle nordiske traditioner, hvor smuk natur, storslået historie og skønhed blandes med luksuriøse faciliteter, kulturelle oplevelser, aktivitet og afslapning. Kurhotel Skodsborg ligger med havet som nabo, og der et derfor ideelt at benytte muligheden for et dyp i havet fra den private badebro.

På Kurhotel Skodsborg findes 2 restauranter. Hotelrestauranten Brasserie Carl byder på velsmagende retter med inspiration fra det grønne køkken. Måltiderne er sæsonbetonet, og maden er tilberedt ud fra devisen om nydelse, velsmag og velvære. Brasserie Carl byder på morgenmad, frokost og middag. The Lobby er hotellets "hjerte" og byder på en uformel og international lobbystemning. Her serveres frokost, prisvindende bagværk, afternoon tea, middag og cocktails.

Skodsborg Spa & Fitness tilbyder nyrenoverede omgivelser. I fitnesscenteret er der mulighed for både at træne på maskiner og booke holdtræning. I den smukke spa er der bl.a. saunaer, dampbade, hydrospa, behandlinger og udendørs jacuzzi.

På hotellet er der gratis wifi, døgnåben reception og gratis parkering.

Kurhotel Skodsborg er pga. sin beliggenhed det perfekte udgangspunkt for naturskønne oplevelser i det historiske område nord for København.

Måltider

Morgenmad.