Bedømmelse af Hotel Marina

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
2 ud af 10 baseret på 1 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
2,0 / 10
Rengøring
 
3,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
2,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
1,0 / 10
Faciliteter
 
2,0 / 10
Mad og drikke
 
1,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
5,0 / 10
Service
 
3,0 / 10

Seneste anmeldelse


2 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Næsten alt, cafe lukket mandag, tirsdag, hotellet havde kun haft denne ene deal med Apollo, hvorfor de dårligt kendte til vores aftale med Apollo. Apollo ville ikke forlænge vores gave kort, men lige nu tilbyder Apollo alle andre med gavekort, at de kan få dem forlænget uden omkostninger. Vi rejser aldrig mere med Aopollo efter at have oplevet, hvor lidt fleksible Apollo har været med vores gavekort.

Bekræftet køb : 2021-07-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 2,5/5 Søvnkvalitet
  • 2,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 2/5 Værdi
  • 3/5 Renlighed

35% af gæsterne anbefaler

73 bedømmelser
Meget godt
 
4
Godt
 
12
Middel
 
35
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

21-07-2021

Indlæg af 260sines København, Danmark

Nedslidt hotel, der trænger til en kærlig hånd og udskiftning af enkelte ansatte

Er lige kommet hjem fra et tre-dages ophold med mine to voksne børn, og har på ingen måde lyst til at bo der en anden gang. Vi fik ikke anvist den værelsestype jeg havde forudbestilt og betalt for, og da jeg gjorde den decideret uvenlige receptionist opmærksom på det, virkede han opgivende og ligeglad. Næste dag fik vi anvist en to-værelseslejlighed, der trængte til en kraftig renovering. Køkkenet manglede næsten alt indenfor service, min opredning var blød og ujævn, gardinstængerne var ved at falde ned og elektriciteten brød sammen om aftenen, så vi måtte bade i mørke mv. Dagen efter løste en venlig tekniker problemet, min datter fik anvist et nyt værelse, da hendes kæreste kom og overnattede den sidste nat, som aftalt. Så den 3-værelses hotellejlighed jeg havde forudbetalt så vi aldrig. Og min datter sov på tre forskellige værelser de tre nætter vi var der. Hotellets værelser varierer i kvalitet, stil og standard og terrasseområderne samt haven er kedelige og trænger til en kærlig hånd. Hotellets beliggenhed er god, og vi nød sol, strand, havn og vand. Tænk hvis stedet fik en gennemgribende makeover, så det kunne bringes tilbage til fordums storhed! Den var der ikke meget af. Kun 2 af de 8 ansatte vi var i kontakt med var søde, professionelle og imødekommende. Men vi fik 2/3 af vort indbetalte beløb refunderet. Det var et fint plaster på såret: Men det endte med en miniferie, der ikke blev helt så afslappet som vi havde håbet på!

 
20-07-2021

Indlæg af Marie A

Kedelig og dyrt i forhold til service

Vi besøgte sidste år 2020 hotellet og var der meget tilfredse. Derfor tænkte vi at det var et besøg værd igen i år. MEN vi blev skuffet. Gårdhaven flød med beskidt service på mange borde både om aftenen og igen næste morgen. Hotellet bar præg af at være nedslidt og ikke videre velholdt. Morgenmaden var kedelig og vi ( og andre gæster )måtte vente på både brød, juice, rene tallerkner mm. Efter min mening meget dyrt i forhold til den service man får. Et glas vin, en almindelig Pinot grigio til 70 kr Hvor glasset langt fra var fyldt til bukket på glasset Alt i alt en kedelig oplevelse.

 
16-05-2021

Indlæg af Heidi F Nærum, Danmark

Fantastisk personale!

Skulle bruge et værelse hurtigt grundet akut situation i nær familie, og dét fik vi! Mage til forstående og hjælpsom receptionist møder man sjældent❤ Steffen handlede lynhurtigt og sørgede for at det hele fungerede på bare 2 minutter! Det her er et hotel med hjerte og sjæl, og ikke mindst en fantastisk beliggenhed🤗 Tak Steffen, you saved the day❤🤗 PS, det skal lige nævnes, at INGEN af de andre hoteller i området mødte os samme flotte service som vi fik her...

 
01-03-2021

Indlæg af janlillie København, Danmark

Afslapning

Roligt hotel, som ligger ned til stranden. Fint værelse - synd der var problemer med at værelset var meget varmt og en dryp lyd hele natten. Dejligt personale som var glade og imødekommende - svært at vurderer andet om hotellet da der var corvid begrænsninger.

 
15-08-2020

Indlæg af C5564FAjohnp Følle Strand, Danmark

Super hotel med flot beliggenhed

Har besøgt hotellet med 2 overnatninger i august 2020. Blev glædeligt overrasket med god service og flot værelse og udearealer med havemøbler og borde. Vil afgjort besøge hotellet igen, og håber at restauranten bliver åbnet igen.