Bedømmelse af Hotel Marina

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 3,5/5 Sted
  • 2,5/5 Søvnkvalitet
  • 2,5/5 Værelser
  • 3/5 Service
  • 2/5 Værdi
  • 3/5 Renlighed

35% af gæsterne anbefaler

69 bedømmelser
Meget godt
 
4
Godt
 
11
Middel
 
34
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

01-03-2021

Indlæg af janlillie København, Danmark

Afslapning

Roligt hotel, som ligger ned til stranden. Fint værelse - synd der var problemer med at værelset var meget varmt og en dryp lyd hele natten. Dejligt personale som var glade og imødekommende - svært at vurderer andet om hotellet da der var corvid begrænsninger.

 
15-08-2020

Indlæg af C5564FAjohnp Følle Strand, Danmark

Super hotel med flot beliggenhed

Har besøgt hotellet med 2 overnatninger i august 2020. Blev glædeligt overrasket med god service og flot værelse og udearealer med havemøbler og borde. Vil afgjort besøge hotellet igen, og håber at restauranten bliver åbnet igen.

 
14-08-2020

Indlæg af aaseenid Knebel, Danmark

Smuk og velplejet gårdhave

Vi blev mødt at en imødekommende og venlig receptionist og blev fulgt op til vores værelser. Værelserne var nydelige. Blot kunne vi ønske badekaret udskiftet med en bruseniche. Fint morgenbord, ikke overvældende, men velsmagende. Super hyggeligt gårdhavemiljø. Der var rent og pænt på hele hotellet. Et hotel vi med glæde vil vende tilbage til.

 
18-11-2019

Indlæg af Kirstine J Haderslev, Danmark

Skøn beliggenhed

Dejligt sted hvor man føler sig velkommen fra start til slut. Fantastisk beliggenhed med udsigt ud til vandet. Pæne rene værelser god seng, kunne dog godt ønske mig anden hovedpude, og at at læselyset ved sengen også virkede når loftslyset blev slukket. ūüėÄ. Rigtig god service fra personalet, smil og venlighed hele opholdet igennem. Kommer der gerne igen.

 
02-09-2019

Indlæg af julieschou Horsens, Danmark

Ikke pengene værd

Mit værelse fremstod meget nedslidt og havde en rigtig grim lugt. Der var spindelvæv og edderkopper i vinduet, og generelt bare ikke lækkert. Badeværelset virkede ikke ordentligt rent og der var mug i bruseren. Sengen var dybt elendig og knirkede ved den mindste bevægelse. Det eneste positive jeg har at tilføje er, at placeringen af hotellet passede mig godt, da jeg skulle til et arrangement på Vedbæk Havn, samt at de har ok parkeringsforhold. Hotellet har ikke aircondition, hvilket gjorde oplevelsen ekstra træls, da der var meget varm da jeg var der. Alt i alt vil jeg ikke anbefale dette hotel til nogen.