Hotel Marina

Velkommen til Hotel Marina der byder på lækre værelser smukt beliggende ved havet og havnen i Vedbæk. Fra hotellet er der skøn udsigt over Øresund, og der er gode bademuligheder direkte fra en badebro.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 73 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 20 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Marina er beliggende i smukke omgivelser ved havnen i Vedbæk nord for København. På modsatte side af vejen fra Hotel Marina findes både havnen og Vedbæk strand, hvor der findes en skøn badebro med direkte adgang til Øresund.

På hotellet er der en nyåbnet café, der ud over kaffe og bagværk også serverer vin og tapas. Ved hotellets store loungeområde er der en bar med afslappende atmosfære, hvor du kan nyde skønne forfriskninger. Under sommeren er der også mulighed for at sidde på den store terrasse, der ligger lige overfor Vedbæk Havn.

Gratis wifi. Billard og bordtennis. Fitnessrum. Gratis parkering.

Hvis du vil på udflugt ligger forlystelsesparken Bakken ca. 20 minutter fra hotellet, og kun 5 minutter derfra er indgangen til Jægersborg Hegn og Dyrehaven, der er en del af UNESCOs kulturarv i Nordsjælland. Vedbæk Station ligger ca. 700 meter fra Hotel Marina.

Måltider

Morgenmad.